| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Rakija... u Život i Stil forumu; ipak nema do crnogorske rakije kako san to trošija u studentskin danima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rakija... ipak nema do crnogorske rakije ![]() kako san to trošija u studentskin danima ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rakija... mi doma radimo šljivovicu i od tepke kruške! najbolja mi je medica. istra je istra! ![]() ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rakija... medica mi je ok za "trgnut" nekad.....od ostalih rakija mi se bljuje
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Rakija... ![]() evo vic jedan: Takmicili se Rus, Amerikanac i Bosanac cije je piće jaće. Popi Amer litar visikija i pitaju ga koliko stolica vidis ( a bilo je 3 stolice)? Kaze Amer 5. Popi Rus litar votke. Pitaju ga koliko stolica vidis? Kaze Rus 7. Popi Bosanac litar rakije. Pitaju ga koliko stolica vidis? Kad ce Bosanac : U kojem redu?? ![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #70 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rakija... jao e..vech sam pisal..mislim ono kak ubiti dosadu u skoli tka nekak se zvala tema.. i tam sam napisal da ta bosanska nije nikakva rakija to obichna voda.. jer prava rakija je ona koja gori..a ovu smo jedva zapalili..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

da ovo clank proćita propo bi od smeha