| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Red Bull, Red Bat, Jamajka, Energized... u Život i Stil forumu; nema mi do red bulla, ovo ostalo je sve sranje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Red Bull, Red Bat, Jamajka, Energized... sve je to meni sranje. kombinirao sam energetska pića s alkoholom skoro svaki vikend jedno vrijeme, ali više ne jerbo drugi dan osjećam kao da će mi srce iskočiti iz prsnog koša. klonite se tih zala, ali ako baš, shark najjače roka! ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Red Bull, Red Bat, Jamajka, Energized... ...ja imam kolekciju još od prije sa 50 vrsti energetskih pića,i burn i red bull su najbolji ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Red Bull, Red Bat, Jamajka, Energized... red bull je najbolje. u slucaju da nema njega izabrala bi jamajku!
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Red Bull, Red Bat, Jamajka, Energized... A Cocaine jel tko probao, bilo je u zadnjem kliku o tome... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Red Bull, Red Bat, Jamajka, Energized... ..........od svega nabrojanog pijem samo Red Bull, u raznim kombinacijama........ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bat, bull, energized, jamajka, red |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

), mada mi ni Red Bat nije loš.