| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi restoran uređen na temu wc-a u Život i Stil forumu; seeeereeeeš!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() | Modern Toilete - restoran u Taipei-u Ne znam koliko vas bi dovrsili svoje ukusno jelo u ovom bizarnom restoranu: Modern Toilete - Restaurant |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Modern Toilete - restoran u Taipei-u Katastrofa ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modern Toilete - restoran u Taipei-u Praktično je, odmah obaviš i nuždu ![]() Bez zezancije, meni je baš super i jela bi tamo. Odlično izgleda sa ovim sjetilima, a i hrana vjerujem da je ukusna pogotovo sladoled. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modern Toilete - restoran u Taipei-u hahaha ljudi su stvarno idioti ponekad... kada gledam ove slike neznam više dali sam gladna ili moram na wc,di se jede a di se s oproštenjem sere..strašno ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: restoran uređen na temu wc-a predobra fora...strava je uređeno
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: restoran uređen na temu wc-a ahahaha!!!! ![]() Kakve ludorije! Može l ovo u onu moju temu o neobičnim šekretima, klozetima, toaletima ....?????? ... ili je to ipak primjerenije gastronomskim temama?? Ljudi stvarno nemaju granica. Nisam to prije vidio.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: restoran, temu, uredjen, wca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.

--->