| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi restoran uređen na temu wc-a u Život i Stil forumu; slobodno stavi u svoju temu, što se mene tiče. sad kad gledam, nisam siguran da bih tamo jeo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: restoran uređen na temu wc-a a ko bi drugi nek ludi Japanci
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: restoran uređen na temu wc-a nema sanse da bi jela u ovakvom restoranu...a-a
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 433
![]() | Re: restoran uređen na temu wc-a maloprije sam bila na temi o lazanjama i poprilično ogladnila - nakon ovoga više ne sve je to prirodno, ali spajanje hrane i detalja iz wc-a na moj apetit ne djeluju baš najbolje ovo je fora samo za viditi...
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: restoran uređen na temu wc-a ..........ne bi ovdje nešto pojela ni kad bi umirala od gladi........ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: restoran, temu, uredjen, wca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

AC MILAN : 2003-2008