| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Riba ili meso u Život i Stil forumu; Vidiš, ja baš i nisam neki ljubitelj riječne ribe... nikako mi ne leži. Mogu pojest sve, ali ako baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riba ili meso Vidiš, ja baš i nisam neki ljubitelj riječne ribe... nikako mi ne leži. Mogu pojest sve, ali ako baš mogu birat, radije ne bih riječnu ribu - mislim da je to stvar navike, riječna je riba sasvim drugačija od morske, neslana, masnija, ne ide nikako s maslinovim uljem, a meni riba mora bit lagana, slana i plivat u maslinovom ulju A inače volim ribu, ali ako sam baš onako gladan ko' vuk i želim se najest, onda meso i samo meso. A inače, za onako fino "guštat u spizi" (uživat u hrani) radije riba nego meso.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Veteran | Re: Riba ili meso Meso. Od ribe jedino riječnu i to najčešće pastrvu, morska mi baš i ne paše. Mogu je jest al to onda izgleda kao da ona jede mene a ne ja nju ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Riba ili meso Ma izvinjavam se svima koji su se našli pogođeni mojim postom, ali samo sam se htio malo našaliti. Vrlo rado jedem ribu, i ne znam zašto podjela na riječnu i morsku. O riječnoj bi mogao pisati jer ju bolje poznam, ali tu sam previše izbirljiv. Volim smuđa, pastrmku, kečigu, sušenog šarana, cvergla, basa, lososa... Od morske ribe koje sam zapamtio kao posebno dobre: Brancina, oradu, plavicu, ovčicu, šaruna, iglice, kovača, tunjevinu, gofa Pod dobre, ali bez njih bi preživio: palamidu, oslića, skušu, pasa, škarpinu, cipla, srdele, papaline, girice, lokarde, salpe, lista, grdobine.. (Možda je neka od riba ovdje nedužno završila zbog loše pripreme) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riba ili meso više volim meso (ne volim svinjetinu),ali jedem i ribu barem 1-2 put tjedno.više volim morsku ribu iz razloga što nisam imao prilike češće jesti riječne ribe.i to je to.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riba ili meso Citat:
Svaka čast sugrađanko. Rep+ za ovo ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: meso, riba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:39.