| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Riba ili meso u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: teica Volim ribu. Bez mesa bi mogla cijeli život. Nisam neki mesožder. nvm, nema do janjetine (ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 217
![]() | Re: Riba ili meso nvm, nema do janjetine (živim na pagu ), pogotovo pod pekom, sira, pršuta, ali ni podlanice, zubaci, trlje, srdele i ostale umiljate živine koje eliminiramo našim zubalima nisu za bacit, dapače. može sve osim krem juha i velikih količina tunjevine
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #65 (permalink) |
![]() | Ma izjava je ok samo mi se čini da bi bilo ispravnije da je napisala mesojed, ili ljubitelj mesa (mesožderi su na slici dolje) I janjetina ne smrdi, ovisi koja, ima likova koji tove janjad kao svinje ali to nije prava janjetina ![]()
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() | Re: Riba ili meso svatko ima pravo na svoje mišljenje, kao sto moj potpis kaže : de gustibus non est disputandum ( o ukusima se ne raspravlja ) tako da je u redu sto si ipak izrazila svoje ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: meso, riba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:10.

), pogotovo pod pekom, sira, pršuta, ali ni podlanice, zubaci, trlje, srdele i ostale umiljate živine koje eliminiramo našim zubalima nisu za bacit, dapače. može sve osim krem juha i velikih količina tunjevine

Ali da mi smrdi, da...