| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi S čim najviše volite palačinke? u Život i Stil forumu; Sa sladoledom ili bilo kakvim čokoladnim namazom.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 707
![]() ![]() | Re: S čim najviše volite palačinke? snickers (nutella, maslac od kikirikija, mljeveni keksi i karamela) rafaelo (lino lada milk, bademi, kokos) bananko (nutella, komadi banane) al kad nema toga, može i pekmez |
| | |
| | #125 (permalink) |
| MrCina | Re: S čim najviše volite palačinke? naidjoh na ovaj recept slucajno...moglo bi biti fino ![]() Palačinke s brokulom,pršutom,mozzarellom… Sastojci Umak od brokule: 30 dkg brokule 2 dcl vrhnja za kuhanje sol Palačinke: 2 dcl umaka od brokule 2 jaja 2,5 dcl mlijeka 1,5 dcl gazirane vode kockica istopljenog maslaca 25 dkg mekog brašna 1 žličica soli prstohvat Vegete Ostalo: 20 dkg pršuta(oko 12 šnitica) 30 dkg sira Podravca 10 dkg mozzarelle maslac,svježi bosiljak Priprema Zakuhajte vodu,posolite i kratko prokuhajte brokulu. Kuhanu brokulu stavite u multipraktik,dodajte vrhnje za kuhanje i izmiksajte Pustite da se umak ohladi,2 dcl odvojite i stavite u posudu u kojoj ćete mutiti palačinke U umak dodajte ostale sastojke za palačinke,fino izradite i pecite palačinke(oko 8 velikih palačinki)=>samo? ![]() Četiri šnite pršuta sitno nasjeckajte a 20 dkg sira Podravca naribajte Punite palačinke sirom i pršutom i zarolajte Svaku palačinku zamotajte sa šnitom pršuta i slažite ih u maslacem namazanu posudu U preostali umak od brokule umiješajte 10 dkg naribanog sira Podravca,kockicu istopljenog maslaca,pa izmješajte i prelijte preko palačinki Gore složite izrezanu mozzarellu i pospite sa malo svježeg bosiljka Zapecite palačinke na 200 C 20 minuta i služite toplo |
| | |
| | #127 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S čim najviše volite palačinke? pekmez!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #128 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: S čim najviše volite palačinke? za sve one koji su u zagrebu ili okolici i mogu doći ovdje....OBAVEZNO DOĐITE!!!! najveće i najbolje palačinke sa svime!! ---->slado mazo<------
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #129 (permalink) |
| charolastra | Re: S čim najviše volite palačinke? zašto si ovo stavila, sad sam gladaaaaaan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: palacinke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:44.