| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi S čim najviše volite palačinke? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mariodj Meni osobno najdraže su sa sirom pa u rerni zapečene s vrhnjem! Takve moja mama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S čim najviše volite palčinke? Citat:
Takve moja mama pravi otkad znam za sebe...ja pravim s medom i orasima i prelijem ih sa čokoladom otopljenom s malo maslaca i vode...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S čim najviše volite palčinke? Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: S čim najviše volite palčinke? only nutella.. naravno.... a žemo i orasi i med.... uh kako bi sad pasale... eowyn buš spekla koju?
__________________ > next level < |
| | |
| | #17 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S čim najviše volite palčinke? U palačinke - marmelada od šipka ili miješana. Jedno pitanje - čemu stavljat nutelu u palačinke? Generalno, čemu nutela, zar nije bolje jest čokoladu u njezinom prirodnom agregatnom stanju - u kockicama i pločicama? P.S. "ja pravim s medom i orasima i prelijem ih sa čokoladom otopljenom s malo maslaca i vode" - pa to je takva energetsko-kalorična bombetina nakon koje možeš istrčat tri maratona zaredom i opet ić igrat na balun. Majke ti mile!!!! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: S čim najviše volite palčinke? Citat:
nutella nije u agregatnom stanju kockica i pločica ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,709
Pa nisam ni mislio da je Nutella u agregatnom stanju kockica odn. pločica. Nisam tudum, znam šta je Nutella. Mislio sam - zašto ne jesti ČOKOLADU u izvornom obliku, čemu derivacije osnovnog proizvoda (dakle, čokolade) koji je sasvim dobar u svom izvornom obliku. Eto. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Veteran | Re: S čim najviše volite palčinke? Citat:
, serviraš ih dečku i onda nema spavanja cijelu noć ![]() Ja volim palačinke sa svim slatkim nadjevima, pekmez, čokolada, nutella, sladoled, ova gore kombinacija ... znači da su desert a ne glavno jelo
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: palacinke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

može, ali samo s nutellom....ovo s ciklom ne dolazi u obzir

... znači da su desert a ne glavno jelo