Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

ŠARAN NA RAŠLJAMA

Raspravljate o temi ŠARAN NA RAŠLJAMA u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ...

  1. #1
    Početnik
    Datum registracije
    12-02-07
    Starost
    40
    Poruka
    22
    Liked
    7 times

    ŠARAN NA RAŠLJAMA

    Hej društvo, dal je ko pripremao šarana na rašljama i kako je ispao?
    i onda ne'š pil, vražju mater ne'š pil!

  2. #2
    c(: Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Lokacija
    Ashbourne
    Poruka
    13,197
    Liked
    1610 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    pa jeo ga jesam..pripremao ga nisam..imam neke ogromne raslje za to..
    ovdje kod mene na bajeru znaju ga prodavati...pecen na zaru
    All in all you're just another brick in the wall. . . .

  3. #3
    charolastra Kick Da PC Champion, Sponge Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Lokacija
    u granapu Sedrenika
    Poruka
    35,160
    Liked
    7263 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    Fino, nije ga problem ispeći, samo ga nasloiš i na rašlje uz vatru

    Ali meni je bolji na gradelama
    'Now I am become Death, the destroyer of worlds.'

  4. #4
    Regularni forumas Avatar od korisnika zloinaopako
    Datum registracije
    16-08-07
    Poruka
    95
    Liked
    0 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    Ja sam ga isto jeo. Bio je prepolovljen tako da je na svakoj strani jedno oko i svaka polovica na svojim rašljama. Bio je onako, malo žešće začinjen i bio je fenomenalan. Sva se mast iscijedila. Inače mi je ta mast na šaranu baš gadna.
    Nije problem spremit. Pobacaš začine po njemu i pras na rašlje i žar.
    Mrzim potpis i zato ga nemam!

  5. #5
    c(: Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Lokacija
    Ashbourne
    Poruka
    13,197
    Liked
    1610 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    pa saran bas i nema masti osim ak ga doma u kadi ne uzgajash
    All in all you're just another brick in the wall. . . .

  6. #6
    Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Lokacija
    Posvuda
    Starost
    40
    Poruka
    5,101
    Liked
    173 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo, pa gdje me nađe!

    Satro sam se predprošoo ljeto od toga, uz pivo je odličan! Jedino su mi koščice iše na živce, al nakon par pivi žvačeš i njih...!
    Moji su snovi negdje daleko i uporno traže, što ne mogu dati...

  7. #7
    Regularni forumas Avatar od korisnika zloinaopako
    Datum registracije
    16-08-07
    Poruka
    95
    Liked
    0 times
    @Vuxs
    Nije baš iz kade, ovaj je bio iz ribogojilišta. A tamo ih bogami usvinje ko prasce. Odvratno, jedino ih tako sa rašlja mogu pojesti.

    Warning - Pazite na šaranove šurikene, one Y kosti

    Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo, pa gdje me nađe!

    Satro sam se predprošoo ljeto od toga, uz pivo je odličan! Jedino su mi koščice iše na živce, al nakon par pivi žvačeš i njih...!
    Nećeš nam reći da si ga na moru jeo? Pred Dalmošima?

    E vidiš, i meni paše pivica uz ribu. Kojekakvi gastro experti bi nas na križ razapeli zbog toga, spalili na lomači.
    Ko vas jebe, pijem kaj mi paše, a ne kaj je IN.

    imaš , koristi ga češće.
    Zadnji Uredio ševa : 08-03-08 u 13:48
    Mrzim potpis i zato ga nemam!

  8. #8
    prof. Foruma Avatar od korisnika laaCoo
    Datum registracije
    07-07-07
    Lokacija
    dreamland
    Starost
    29
    Poruka
    1,593
    Liked
    0 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    nisam ga pripremao ...nego sam ga jeo...
    mogu reci da je to nesto najbolje sto sam ikad jeo..
    dokaz tomu je to sto sam se skoro zadavio s kosti koliko sam se uživio u njegov okus i aromu

  9. #9
    dr.sc. Foruma Avatar od korisnika tonini
    Datum registracije
    26-02-07
    Starost
    68
    Poruka
    2,342
    Liked
    8 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    Nikad nisam jeo slatkovodnu ribu, a morsku da, posebno šta sam ulovin, uglavnom na grdelje ili lešanu sa kumpirima, a ako ima puno sitnije ribe onda u riblju juhu ali na tkav način da se riba kuhana ''štruka'' u juhu, pa je juha gusta sama od ribe, normalno bez kostiju jer kroz onu makinu za štrukavanje ne prolaze kosti i normalno sve sa maslinovim uljem.
    SAMO MORU VIRUJEM!

  10. #10
    Regularni forumaš Avatar od korisnika juventus
    Datum registracije
    23-03-08
    Poruka
    240
    Liked
    8 times

    Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

    odličan je

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku