| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi ŠARAN NA RAŠLJAMA u Život i Stil forumu; Hej društvo, dal je ko pripremao šarana na rašljama i kako je ispao?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA Fino, nije ga problem ispeći, samo ga nasloiš i na rašlje uz vatru Ali meni je bolji na gradelama ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA Ja sam ga isto jeo. Bio je prepolovljen tako da je na svakoj strani jedno oko i svaka polovica na svojim rašljama. Bio je onako, malo žešće začinjen i bio je fenomenalan. Sva se mast iscijedila. Inače mi je ta mast na šaranu baš gadna. Nije problem spremit. Pobacaš začine po njemu i pras na rašlje i žar.
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo, pa gdje me nađe! Satro sam se predprošoo ljeto od toga, uz pivo je odličan! Jedino su mi koščice iše na živce, al nakon par pivi žvačeš i njih...! ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | @Vuxs Nije baš iz kade, ovaj je bio iz ribogojilišta. A tamo ih bogami usvinje ko prasce. Odvratno, jedino ih tako sa rašlja mogu pojesti. Warning - Pazite na šaranove šurikene, one Y kosti Citat:
![]() E vidiš, i meni paše pivica uz ribu. Kojekakvi gastro experti bi nas na križ razapeli zbog toga, spalili na lomači. Ko vas jebe, pijem kaj mi paše, a ne kaj je IN. ![]() imaš , koristi ga češće. ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! Zadnji Uredio ševa : 08-03-08 u 12:48. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA nisam ga pripremao ...nego sam ga jeo... mogu reci da je to nesto najbolje sto sam ikad jeo.. dokaz tomu je to sto sam se skoro zadavio s kosti koliko sam se uživio u njegov okus i aromu ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA Nikad nisam jeo slatkovodnu ribu, a morsku da, posebno šta sam ulovin, uglavnom na grdelje ili lešanu sa kumpirima, a ako ima puno sitnije ribe onda u riblju juhu ali na tkav način da se riba kuhana ''štruka'' u juhu, pa je juha gusta sama od ribe, normalno bez kostiju jer kroz onu makinu za štrukavanje ne prolaze kosti i normalno sve sa maslinovim uljem.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.

i onda ne'š pil, vražju mater ne'š pil!

, koristi ga češće.