Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

ŠARAN NA RAŠLJAMA

Raspravljate o temi ŠARAN NA RAŠLJAMA u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Hej društvo, dal je ko pripremao šarana na rašljama i kako je ispao?...

Početnik
    Datum registracije
    12-02-07
    Starost
    33
    Poruka
    21
    Liked
    0 times

ŠARAN NA RAŠLJAMA

Hej društvo, dal je ko pripremao šarana na rašljama i kako je ispao?
    i onda ne'š pil, vražju mater ne'š pil!

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: ŠARAN NA RAŠLJAMA

pa jeo ga jesam..pripremao ga nisam..imam neke ogromne raslje za to..
    ovdje kod mene na bajeru znaju ga prodavati...pecen na zaru
    All in all you're just another brick in the wall......

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Fino, nije ga problem ispeći, samo ga nasloiš i na rašlje uz vatru

Ali meni je bolji na gradelama
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumas Avatar od korisnika zloinaopako
    Datum registracije
    16-08-07
    Poruka
    101
    Liked
    0 times

Ja sam ga isto jeo. Bio je prepolovljen tako da je na svakoj strani jedno oko i svaka polovica na svojim rašljama. Bio je onako, malo žešće začinjen i bio je fenomenalan. Sva se mast iscijedila. Inače mi je ta mast na šaranu baš gadna.
    Nije problem spremit. Pobacaš začine po njemu i pras na rašlje i žar.
    Mrzim potpis i zato ga nemam!

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

pa saran bas i nema masti osim ak ga doma u kadi ne uzgajash
    All in all you're just another brick in the wall......

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo, pa gdje me nađe!

Satro sam se predprošoo ljeto od toga, uz pivo je odličan! Jedino su mi koščice iše na živce, al nakon par pivi žvačeš i njih...!
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Regularni forumas Avatar od korisnika zloinaopako
    Datum registracije
    16-08-07
    Poruka
    101
    Liked
    0 times
    @Vuxs
    Nije baš iz kade, ovaj je bio iz ribogojilišta. A tamo ih bogami usvinje ko prasce. Odvratno, jedino ih tako sa rašlja mogu pojesti.

Warning - Pazite na šaranove šurikene, one Y kosti

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo, pa gdje me nađe!

Satro sam se predprošoo ljeto od toga, uz pivo je odličan! Jedino su mi koščice iše na živce, al nakon par pivi žvačeš i njih...!
    Nećeš nam reći da si ga na moru jeo? Pred Dalmošima?

E vidiš, i meni paše pivica uz ribu. Kojekakvi gastro experti bi nas na križ razapeli zbog toga, spalili na lomači.
    Ko vas jebe, pijem kaj mi paše, a ne kaj je IN.

imaš , koristi ga češće.
    Zadnji Uredio ševa : 08-03-08 u 13:48
    Mrzim potpis i zato ga nemam!

prof. Foruma Avatar od korisnika laaCoo
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

nisam ga pripremao ...nego sam ga jeo...
    mogu reci da je to nesto najbolje sto sam ikad jeo..
    dokaz tomu je to sto sam se skoro zadavio s kosti koliko sam se uživio u njegov okus i aromu

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika tonini
    Datum registracije
    26-02-07
    Starost
    60
    Poruka
    2,349
    Liked
    2 times

Nikad nisam jeo slatkovodnu ribu, a morsku da, posebno šta sam ulovin, uglavnom na grdelje ili lešanu sa kumpirima, a ako ima puno sitnije ribe onda u riblju juhu ali na tkav način da se riba kuhana ''štruka'' u juhu, pa je juha gusta sama od ribe, normalno bez kostiju jer kroz onu makinu za štrukavanje ne prolaze kosti i normalno sve sa maslinovim uljem.
    SAMO MORU VIRUJEM!

Regularni forumaš Avatar od korisnika juventus
    Datum registracije
    23-03-08
    Poruka
    215
    Liked
    5 times

odličan je

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku