Da, i ja znam jednu što je išla na tu poznatu Atkinsonovu dijetu.. smršavila je ali se i razbolila na želudac i tko zna šta još.
Raspravljate o temi Skinula 25 kg uz hamburgere i slaninu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Heather Pointer (33) iz britanskog grada Macclesfield u pokrajini Cheshire odlučila je skinuti kilograme nakon šokirajućih slika s godišnjeg odmora. ...
Da, i ja znam jednu što je išla na tu poznatu Atkinsonovu dijetu.. smršavila je ali se i razbolila na želudac i tko zna šta još.
ma sere daj molim te..ja režem..ono vidiš kroz to kak je tanko ...ma sere..oće samo biti poznatija od mene..kuja..
All in all you're just another brick in the wall......
Pa dobro, ako je jela puuuno manje i puuuno nemasnije nego tamo i više se kretala itd.
Ne bih baš rekao da se ubijala u tome kao u mcsranju
ma sere..imala je 88..pa nije mi ni do koljena..kuish..sad bum ja rekel da sam skinuo 10setak kila pomochu jogobelle drink od breskve a da sam do sad pio samo frutisimu..i bil bum poznat..ali ispod će pisati da sam se počeo kretati i manje jesti...
All in all you're just another brick in the wall......
Ma sere govna.
Ja sam zgubio 20 kg (for real) od 12 mj prošle godine do sada , al na taj način da sam pišo krv i lijevo znoj u teretani svaki dan i još pazio na prehranu.
Izgleda da sam ja našao što ste vi izgubili.
Haha može bit![]()
Jogobelu od breskve![]()