Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Skinula 25 kg uz hamburgere i slaninu u Život i Stil forumu; Heather Pointer (33) iz britanskog grada Macclesfield u pokrajini Cheshire odlučila je skinuti kilograme nakon šokirajućih slika s godišnjeg ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-09-07, 15:13   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju
Skinula 25 kg uz hamburgere i slaninu

Heather Pointer (33) iz britanskog grada Macclesfield u pokrajini Cheshire odlučila je skinuti kilograme nakon šokirajućih slika s godišnjeg odmora. Britanka se s kilažom od 88 kilograma jednostavno nije mogla pomiriti. Umjesto da ruča u restoranima brze hrane koju tako voli, počela je sama spremati hamburgere.
Meso je radila u manjim porcijama, slaninu bi rezala što tanje, a kruh je uvijek bio integralni. Uz to bi sve začinila s češnjakom i ostalim začinima. Naravno, u prehranu je dodala i dosta voća i povrća. Tako su se i kile počele topiti i ona je došla do 63 kilograma.
- Uvijek mi je bilo lakše otići do McDonaldsa nego sama kuhati, ali sad vidim da i dalje mogu uživati u takvoj hrani, a da se ne debljam. Uz to izgledam odlično - veselo je zaključila Heather.

Zato cure ne bit lijene i prihvatit se kuhace.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 15:15   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Skinula 25 kg uz hamburgere i slaninu

Da, i ja znam jednu što je išla na tu poznatu Atkinsonovu dijetu.. smršavila je ali se i razbolila na želudac i tko zna šta još.

Zadnji Uredio daidza : 12-09-07 u 15:52.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 15:22   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ma sere daj molim te..ja režem..ono vidiš kroz to kak je tanko ...ma sere..oće samo biti poznatija od mene..kuja..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 15:26   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa dobro, ako je jela puuuno manje i puuuno nemasnije nego tamo i više se kretala itd.

Ne bih baš rekao da se ubijala u tome kao u mcsranju

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 15:44   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ma sere..imala je 88..pa nije mi ni do koljena..kuish..sad bum ja rekel da sam skinuo 10setak kila pomochu jogobelle drink od breskve a da sam do sad pio samo frutisimu..i bil bum poznat..ali ispod će pisati da sam se počeo kretati i manje jesti...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 16:42   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Ma sere govna.
Ja sam zgubio 20 kg (for real) od 12 mj prošle godine do sada , al na taj način da sam pišo krv i lijevo znoj u teretani svaki dan i još pazio na prehranu.
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 17:00   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,370
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Izgleda da sam ja našao što ste vi izgubili.
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 17:06   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Haha može bit
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 17:27   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Izgleda da sam ja našao što ste vi izgubili.
a kaj sam ja zgubil?
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 17:30   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Jogobelu od breskve
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hamburger, slanina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103