| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Sladoled u Život i Stil forumu; bijeli macho, ovaj novi, navuko sam se na njega svaki dan kupujem... dajte mi recite da li macho od vanilije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: Sladoled bijeli macho, ovaj novi, navuko sam se na njega svaki dan kupujem... dajte mi recite da li macho od vanilije ima nagradnu igru na štapićima? ili to samo ovaj bijeli nema... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sladoled sjecam se da sam se jedno ljeto "zarazio" jednim sladoledom a mislim da je bio u kornetu i zvao se cappuccino ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: Sladoled Sladoledi Macho su svi super, al najviše volim straccitelu (ili kak se već piše ) i to što veće pakiranje! Pa je onda još dodatno natopim s preljevom od čokolade...mmm...to obožavam!
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Sladoled mek donalds sa proljevom od čokolade
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: sladoled |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

---ex moderator---
) i to što veće pakiranje!

nešto novo valjda....