pa-zi ovo. što masnije, to slasnije
![]()
Raspravljate o temi Slanina iliti špek! u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ne mogu se načudit da ovoga nema pored toliko slavonaca ovdje... da krenemo oggy, ovo ti izgleda poznato, zar ne ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
pa-zi ovo. što masnije, to slasnije
![]()
Zadnji Uredio Moneypenny : 20-08-09 u 08:42
Sjećam se k'o klinac kako me stari posjeo na koljena. Tabla špeka, mali nožić, tanjur svježeg paradajza, štruca kruha. Odreže šniticu, da meni, odreže sniticu uzme sebi. Sve "online". Nema ono da je unaprijed narezao pa samo grabiš nego kako režeš tako klopaš.
Jebeš Ti Marcela Prousta i njegove čajne kolačiće. Ovo je meni flashback
Nego Irme stavi fotku od jučer
Šta vam je bolje klasican špek ili pak hamburger (mislim da je to kuhani špek)? Meni je hamburger nekako bolji. Mekaniji i ukusniji. I definitivno mora biti špek poprilično šaren, ne smije biti k'o sapun samo mast...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
ako i jest.....zacijelo nije....
oggy, slika mi je u mobu.... a nemrem slike skinit ovdje nego tek doma... ali stavim u svakom slučaju
p.s. jebeno opisano ovo iznad oggy![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Mmm, hamburger mi je naj, ali uvijek onaj iz mesnice, a ne vakumirani. Ovi vakumirani su bezukusni.
Da, i ja imam slično sjećanje ko Oggy. Kad sam bila mala, dali su mi špeka, luka i kruha kod rodbine u Bjelovaru. Pričali su mi da sam nakon toga samo vikala: "špeka, luka, kruha" i tamanila po tome ko velika. To mi je draga uspomena iz djetinjstva.
Ne volim ove masne sapunjare, od toga mi se okreće želudac.
A i panceta je za prste polizati ako je prava.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Naravno, naravno. Ali mora biti dobro narezana.
Joooj, što sam ja sretan što volim jesti meso.
Recite vi meni koja biljka može tako predivno izgledati i davati toliko gušteva
2 Emp: ti si možda malo preuranjena rekinkarnacija mog starog?![]()
2 tp: mladi luk? Meni je to mrak mrakova sa mladim lukom.....
Zadnji Uredio Oggy : 20-08-09 u 10:01
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu