Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Slastičarnice u vašem gradu

Raspravljate o temi Slastičarnice u vašem gradu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Koje su vam najbolje, koje posjećujete? Što mislite o cijenama kolača i kvaliteti? U Zagrebu: Torte i to u Kaptol ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Smile Slastičarnice u vašem gradu

Koje su vam najbolje, koje posjećujete? Što mislite o cijenama kolača i kvaliteti?

U Zagrebu:

Torte i to u Kaptol centru- izvrsna brownie torta ( omiljena mi je tamo ), a onda i ostale torte- torta od sira pogotovo. Cijene- dosta visoke, oni su nekad imali najviše cijene u Zg, a onda su svi ostali krenuli za njihovim primjerom jer znaju da mogu.

http://www.torte-i-to.hr/

Millenium- njih obožavam radi sladoleda, kolače tamo rijetko jedem, mada ima dobrih.

SlastiÄŤarnica Millennium - KolaÄŤi, torte i ostale slastice

Vincek- katastrofa, umjetne boje. Kad sam tamo naručila princes krafnu- dobila sam kremu prepunu umjetne žute boje, tako da mi se Vincek zgadio.

Vincek Slastičarnica - početna

Princess u Gajevoj, nasuprot Bobana- tamo sam nekad često svračala, imaju dobre kolače, klasika, ali nisam tamo već godinama bila otkad imamo ove fensi slastičarne.

Zagreb u Jurišićevoj- tamo isto već dugo nisam bila. Imaju isto dobre kolače, ali tamo sam najviše voljela uz čaj naručiti one suhe kolačiće.

Vanilla u Branimir centru- kolači koji me podsjećaju na Francusku, odlične čokoladne kreme, bogate i zasitne.

Le jardin, negdje na Kajzerici- posljednji u nizu otkrivenih bisera. Francuski kolači, najkvalitetniji sastojci, zanimljive i inovativne kombinacije. Slastičarnica nekima poznatog kuhara Stephana Macchia. Čovjek zna što je posao. Kolači veliki, a cijene od 15- 20 kn. Nemaju prostor za sjedenje, nego se može uzeti samo za van. Svaki je kolač zapakiran u svoju kutijicu, a imaju i velik izbor quicheva, koji se prodaju zamrznuti, pa ih sami doma ispečete.

http://www.lejardin.hr/index/Le_Jardin.html

Šarlota- hvaljena slastičarnica cateringa Favory. no prilično razočaravajuće, industrijski okus.

SlastiÄŤarnica Ĺ*arlota | Zagreb, Ilica 205a

Cukeraj- Ima potencijala,ali okus je daleko od očaravajućeg, i nezamislivo mi je da dođeš predvečer, a da je već sve prodano i da u ponudi nema gotovo ništa. Nedopustivo.

Cukeraj - torte i slastice - Naslovnica

Ivica i Marica- za one koji obožavaju tvrditi da vole zdrave kolače, meni se nije svidjelo jer to jednostavno nije to.

Ivica i Marica
    Zadnji Uredio tendre poison : 09-11-09 u 08:37
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

Re: Slastičarnice u Zg

Tendre pa ti si prosla sve slasticarnice grada zagreba,uzduz i poprijeko....najcesce volim otići u millenium,a u vinceku dugo nisam bio
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Nisam baš sve, ali kad imam što bi rekli Englezi "sweet tooth"
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

hehe...meni bu ovo mnogo pomoglo u odabiru lokacije za jednom otic s lepsom polovicom...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

vincek mi je bio odličan, ne znam kako je sad tamo
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumas Avatar od korisnika ruzica
    Datum registracije
    03-10-07
    Poruka
    168
    Liked
    1 times

Smile Re: Slastičarnice u Zg

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    vincek mi je bio odličan, ne znam kako je sad tamo
    vincek je bio i ostalo nr.1, preko ljeta je i na kvatriću terasa, kolači +5, i sve ostalo, orijent u maksimirskoj +5, ali skup , i fina kavica ili kapućino, ugođaj za nepce i dušu
    evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba

Lajkaj nas na Facebooku