| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Sranja iz mecdonalds-a u Život i Stil forumu; Tko voli, nek' izvoli. Ja sam Big Mac sa krumpirićima prvi puta pojeo prije valjda 20 godina u Beču, drugi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sranja iz mecdonalds-a Tko voli, nek' izvoli. Ja sam Big Mac sa krumpirićima prvi puta pojeo prije valjda 20 godina u Beču, drugi puta negdje prije 13-14 godina u Ljubljani i jednom prije godinu dana u Zagrebu. Svaki puta mi je bio sve lošiji, pa više nemam nikakvu namjeru tamo jesti i voditi svoje najbliže. Iako čujem, da moji šogor i šogorica često tamo vode svoje klince na rođendanski party ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Re: Sranja iz mecdonalds-a Hrana im je stvarno katastrofa što se mene tiče, probao sam je dva tri puta i unazad dve godine tamo više ne idem
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sranja iz mecdonalds-a ma koji mekdonalc .. pa ono nije pomfritez , to je plagijat
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #30 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,981
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sranja iz mecdonalds-a pa da..kaj vi znate..daj mi reci kaje bolje od mcfluria.. nego pik radi pljeskavice ili kak se to zove za ovaj dio europe..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: mecdonaldsa, sranja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:16.