| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Sta bi sada najradije jeli? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: ROBIN ponfri ili pire..a ponfri izbjegavam jer onda jedem i majonezu,a to sa paprikama ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) | |
| The Eye | Re: Sta bi sada najradije jeli? Citat:
bolje je od pire-a za kolac, kako zna ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #513 (permalink) |
| The Eye | Re: Sta bi sada najradije jeli? kud koktel naon punjenih paprika ![]() mos ga i nakon janjetine onako s masnin rukama ![]() to je za posli... prvo se normalno nesto popije onda zabava na plazi pa kokteli!
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #514 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta bi sada najradije jeli? Citat:
![]() a nakon paprika punjenih treba šampanjac pit lol ![]() koju bocu moeta,baš onako zalije kako treba ahaha palačinke bi
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #515 (permalink) |
| The Eye | Re: Sta bi sada najradije jeli? ![]() kebap, i iden po jedan sad za par minuta ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #517 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta bi sada najradije jeli? tako sam gladan da mi skoro svejedno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #519 (permalink) |
| The Eye | Re: Sta bi sada najradije jeli? nista 2 pizze san pojeo i sad san happy ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jeli, najradije, sada, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

bolje je od pire-a
za kolac, kako zna