| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi šta jedete najčešće za doručak? u Život i Stil forumu; što jedete najčešće za doručak ? ? ? ? ? '... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: šta jedete najčešće za doručak? Jedem obavezno svako jutro kad dođem na posao, oko 7h. Nekad su to slanci, nekad kolači a nekad sendvič...to mi je dovoljno jer već u 11h imam gablec/ručak na poslu (juha, glavno jelo, salata...) Ako slučajno ništa ne pojedem odmah ujutro do gableca jedva izdržim od gladi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: šta jedete najčešće za doručak? Ne jedem obično ništa, osim ako se rano ustanem. Obično muesle ili jaja i nešto uz njih, salamu, namaz itd
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta jedete najčešće za doručak? Ja si uvijek nešto na putu od doma do faxa pokupim u pekari... kako mi se prohtje.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Bolekova koka | Re: šta jedete najčešće za doručak? Citat:
![]() nekad jedem neka ne, ovisi jesam li uopce gladna. recimo kad sam spavala kod Cine obavezno sam doruckovala ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dorucak, jedete, najces ce, s ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.