| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što ste danas imali za ručak? u Život i Stil forumu; Veprovina i još nešta sastrane (nebitno)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #364 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas imali za ručak? roštilj od jučer
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #365 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,902
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas imali za ručak? pečenu teletinu sa krompirom i kupusom kiselim
__________________ ravnodušan prema plaču i konačno sasvim sam obožavam ilovaču, najbolje je biti sam |
| | |
| | #366 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste danas imali za ručak? pizza ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #369 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Što ste danas imali za ručak? Od sve mi hrane najdraza sarma Sva ostala klopa joj nije do boka, Mijesano meso smota se lijepo U listove zelja, da vidis veselja. Sarma je prava poslije par dana, Kad ugledas krutu mast na vrhu. Curi niz bradu juhica fina, Odbacis pribor, zderes ko svinja. Po cijeli dan zena me grdi, Da samo jedem, spavam i prdim. Za one stvari tako joj drage, Ja vise nemam volje ni snage. Meni se, iskreno, vise ne da Znojiti na njoj dok ona drijema I bas me briga sto kuja melje, Cim ona ode ja vadim zelje. Sarma (nesto kao) Sarma (jelo pravo) Po cijeli dan zena me grdi, Da samo jedem, spavam i prdim. Za one stvari tako joj drage, Ja vise nemam volje ni snage. Meni se, iskreno, vise ne da Znojiti na njoj dok ona drijema I bas me briga sto kuja melje, Cim ona ode ja vadim zelje. Sarma (nesto kao) Sarma (jelo pravo) ma ćufte
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, imali, rucak, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 23:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.

, a sad mi je kasno za išta, šmrc