| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; juha iz vrecice,caj u filter vrecicama a znam bogami i konzervu otvorit, os pastetu,os narezak, os gotovo jelo, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? juha iz vrecice,caj u filter vrecicama a znam bogami i konzervu otvorit, os pastetu,os narezak, os gotovo jelo, nemrem umrijet od gladi i da hocu ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Što znate skuhati? upravo sam si skuhao jedan nezdravi sendvich ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Što znate skuhati? Evo, ja sam do sada skuhao (uspejsno bez pregorijevanja, kipljenja itd.): -krumpir, čaj, jaja, pašta šutu (pašta s salsom), hrenovke i juhu običnu i iz vrećice. Naravno znam jos neku hranu iz konzerve pomiješati s nekim kuhanim prilogom itd. Možda sam koje jelo propustio, ali ako se sjetim navesti cu jos...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Što znate skuhati? S obzirom da imam punu kuću žena, nema kod mene gladi, ali ako sam sam doma neću ostat glad. Znam dosta toga napravit, pogotovo ako imam recept ispred sebe, osim nekih komplicirnijih al u to ne ulazim... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? čorbu u kesi
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Veteran | Re: Što znate skuhati? Juhu iz vrećice, hrenovke, ispeć jaja, napravir kajganu ili omlet, speć meso, skuhat krumpir, napravit pomfri, skuhat tjesteninu, ispeć kokice, otvorit konzervu, narezat salamu...itd ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: skuhati, sto, znate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:33.