| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; sve......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? Citat:
joj ja bi sad jednu krompirušu..glad me hvata od nespavanja ![]() ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što znate skuhati? Ja sebi radim dorucak rucak i veceru jer sam nakbolje znam sta mi paše tako da sam se naucio prilicno dobro kuhati ![]()
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? čorbu u kesi i gra sa žganci
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? Citat:
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što znate skuhati? Jucer sam pekao lokarde na gradelama,ovi moji su se ubili kako je dobro bilo!!!:čekić Uz to je bila juha od rajcice i tjestenina sa malim mrkvicama i prokulicom i zelena salata!!!Taj dio u kuhinji je frendica odradila!!!Ribe smo treci put kupali u nekom crnom vinu,francuskom,nemam pojma kak se zove ali bilo je mmmm....Poslije jagode bez iceg,onako piknes si malo!!!![]() I tak,reko bih da znam rostiljati,izmedju ostalog... ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? Citat:
Ajme... crno vino sa ribom... doduše, lokarda je plava riba, ali po mom mišljenju crno vino nije za ribu i gotovo! BTW - pa zar nisi mogao nać nešto bolje od lokardi? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
![]() |
| Tagovi: skuhati, sto, znate |
« Nezdravi sedvič
|
Kumin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:20.

Uz to je bila juha od rajcice i tjestenina sa malim mrkvicama i prokulicom i zelena salata!!!Taj dio u kuhinji je frendica odradila!!!Ribe smo treci put kupali u nekom crnom vinu,francuskom,nemam pojma kak se zove ali bilo je mmmm....Poslije jagode bez iceg,onako piknes si malo!!!
, gradele, peka, pizze...bolje da dalje ne nabrajam...ogladnit ću