| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ajme... crno vino sa ribom... doduše, lokarda je plava riba, ali po mom mišljenju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što znate skuhati? Citat:
,a i to sto kazes plava je riba ak se to tak gleda !!!!Sto se tice riba,a i svega ostalog ovdje ima nema cega nema,a lokarde,vidis kad netko drugi kupuje onda se ne bunim,hocu reci frendica je bila u nabavi pa je donesla,pa nisam mogao reci zasto nisi nekaj drugo ulovila???:čekić :čekić Mada je to plava riba,I like it...Ako dojdem ovo ljeto dolje,u Lokvu,onda cemo se daviti u delicijama,ako Dalmosi sve ne izlove??Kako Vi kazete :Ni Boga izmolit,ni'ribu izloviti,mada se ja sa tim ne slazem!!! ![]() ![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tko zna kuhati? Ja nemam pojma o kuhanju. Totalni antitalent, a iskreno nisam nikada ni pokazala neku pretjeranu želju da naučim. Pa tako da još ima nade za mene ![]() Moje kuharsko umjeće je u kuhanju hrenovki, jaja... možda tjestenine (ako se potrudim) i da... najveće umjeće- lazanje. Inače Ali eto, kolače znam okej napraviti. Nije se nitko žalio, a nije nitko i umro od njih. Zadnji Uredio teica : 02-05-07 u 19:23. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Tko zna kuhati? snalazim se dosta dobro. uglavnom improviziram s onime sto ima doma i dobro ispadne. tu i tamo i skuham nesto malo kompliciranije
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko zna kuhati? Nemam pojma kuhat, aj kolace znam donekle napravit.Ali sve skupa kad sagledam ja i kuhinja se bas ne volimo... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teica moraš naučiti kuhati, tko će te žent ženska glavo (lol) ja kuham najbolje hrenovke i jaja, svoju tehniku sam dovukao do savršenstva. toliko sam ih puta napravio da prostora za pogrešku jednostavno nema. jesam li možda rekao da sam jako ponosan na svoje hrenovke i jaja... Zadnji Uredio teica : 02-05-07 u 19:31. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Što znate skuhati? svašta. al najbolje radim njoke s četiri vrste sira. kolače i slatke stvari neznam, više se drzim ovih slanih, ljutih...
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
![]() |
| Tagovi: skuhati, sto, znate |
« Nezdravi sedvič
|
Kumin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

,a i to sto kazes plava je riba ak se to tak gleda