Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; apsolutno sve......a i ono što ne znam-----brzo saznam!!!! obožavam kuhati i zato svaki slobodan vikend zovem frendove ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 18:07   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: Što znate skuhati?

apsolutno sve......a i ono što ne znam-----brzo saznam!!!!
obožavam kuhati i zato svaki slobodan vikend zovem frendove na ručkove ili večere pa se "preseravam" svojim umijećem
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 18:29   #52 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,178
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Roštilj, jaja i ta jednostavna jela.
Ostalo 0 bodova, ali zato izvrsno naručujem u restoranima

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:30   #53 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,814
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Tko zna kuhati?

Citat:
Pravi autor: j.zanetti Pogledaj Poruke
Teica moraš naučiti kuhati, tko će te žent ženska glavo (lol)
A valjda će se naći neki tko bi me htio a i tko ne bi pustio da umrem od gladi
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:38   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

dosta toga znam skuhati, ali se volim praviti luda jer kad ljudi skuže da nešto znaš....gotov si!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 20:48   #55 (permalink)
more...

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,722
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Znam si speć jaja i skuhat hranovke. probala sam napravit jednom kolač. Ostalo je na "probala sam". Kuhinja i ja smo na vi, kad mi bude trebalo naučit ću, sigurno neću ostati gladna. Jadan moj muž...ako ga bude!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 12:45   #56 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

lagana jela - ispec jaja, meso, hrenovke...
pokoji kolač i to je to
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 09:59   #57 (permalink)
more...

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,722
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

I naučila sam napraviti kajganu sa sirom, napraviti Krašotice (kekse) i zamjesiti tjesto
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 13:38   #58 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 5,799
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

a svasta, ako ima dobrovoljaca za prat sudje inace se drzim onog sto manje sporkog sudja to bolje
manje vise volim kuhat
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 17:30   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 123
sukibo se izdvaja iz mase

Nabavi si perilicu za suđe.
Ja kuham jednostavna jela, koristim zamrznuta tijesta(
za pite i savijače)...
sukibo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 19:01   #60 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 5,799
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

kao student i postanar ne mogu birat kakva ce mi biti kuhinja...
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: skuhati, sto, znate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Kristijan Baš Razno 17 23-06-06 02:05
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108