| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; apsolutno sve......a i ono što ne znam-----brzo saznam!!!! obožavam kuhati i zato svaki slobodan vikend zovem frendove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? apsolutno sve......a i ono što ne znam-----brzo saznam!!!! obožavam kuhati i zato svaki slobodan vikend zovem frendove na ručkove ili večere pa se "preseravam" svojim umijećem
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Što znate skuhati? Roštilj, jaja i ta jednostavna jela. Ostalo 0 bodova, ali zato izvrsno naručujem u restoranima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| more... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? Znam si speć jaja i skuhat hranovke. probala sam napravit jednom kolač. Ostalo je na "probala sam". Kuhinja i ja smo na vi, kad mi bude trebalo naučit ću, sigurno neću ostati gladna. Jadan moj muž...ako ga bude!
__________________ ... But at night it's a different world Go out and find a girl Come-on come-on and dance all night Despite the heat it'll be alright ... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Što znate skuhati? lagana jela - ispec jaja, meso, hrenovke... pokoji kolač i to je to
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #57 (permalink) |
| more... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? I naučila sam napraviti kajganu sa sirom, napraviti Krašotice (kekse) i zamjesiti tjesto ![]()
__________________ ... But at night it's a different world Go out and find a girl Come-on come-on and dance all night Despite the heat it'll be alright ... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Što znate skuhati? a svasta, ako ima dobrovoljaca za prat sudje inace se drzim onog sto manje sporkog sudja to bolje ![]() manje vise volim kuhat
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
![]() |
| Tagovi: skuhati, sto, znate |
« Bevanda ili gemišt
|
Rakija... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

a i tko ne bi pustio da umrem od gladi