| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; jednom kad sam ja kuhala nije dobro završilo pa sam onda totalno odustala od toga. a sve je počelo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: Što znate skuhati? jednom kad sam ja kuhala nije dobro završilo pa sam onda totalno odustala od toga. a sve je počelo zagrijavanjem mlijeka, pa se zapalila krpa, pa ju ja "spretna" bacim na pod pa počne i tepih gorit pa skoro mi kuhinja izgorila i cijela kuća otišla u ...... tak da, nije to za mene.... ![]()
__________________ |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? Ne znam skuhat ništa ali stalno nešto kuham i pečem. Budući da nisam baš izbirljiv, sve mi je jestivo. Čak i fino ![]() Samo "brzo i jednostavno" Ne upuštam se u spremanje nekih koplikacija. Ne volim pola dana spremat nešto što se proguta za minutu, a onda mi još ostane suđa za prat kao da je svadba bila... |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? svašta, pošto uvijek eksperimentiram nešto u kuhinji ali ne znam pripremati tradicionalna jela
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što znate skuhati? kuhanje mi ne ide. nikad nisam imala potrebe naucit kuhat, iako bi sad vec bilo i vrijeme. aliii, zato pravljenje kolaca, torti i sl. slatkih cuda, to mi i vise neg ide. ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... |
| | |
![]() |
| Tagovi: skuhati, sto, znate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

to se moram pohvalit