| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Volite li hamburgere u McDonaldsu? u Život i Stil forumu; Da vas malo potaknem. Da li volite hamburgere u Mc Donaldsu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? Ne. Bezveznog su okusa, mali, nikakvi... jednom riječju - pizdarija. Ne volim ništa iz tog usranog McDonaldsa i nikako mi ne ide u glavu kako ljudi mogu masovno tamo dolazit |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? Ja u Mc Donaldsu jedino što jedem je McChicken i McNuggets...ovo sve ostalo ne podnosim iz jednostavnog razloga: sve osim ona dva jela koja sam nabrojila ima luka, a luk ne podnosim ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? Sad se bojim da će moj sin reći da sam vas potplatio. Moj sin je sasvim ležerno pojeo 4 big macka, i uzeo još dva da ima putem, dok sam ja samo popio kafu, očajno objašnjavajući da je to najskuplja i najodvratnija hrana u Zagrebu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? ne,nekako su mi gumeni.k tome još i malih gabarita.sjećam se kad se mcdonalds otvorio u Rijeci,prvi put sam naručio Big mac i nadao se da ću dobit barem nešto približno onom na slici,a onda sam doživio hladan tuš...ali pommes frites im je dobar
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hamburgere, mcdonaldsu, volite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.