| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Volite li hamburgere u McDonaldsu? u Život i Stil forumu; Uzeo sam ga jednom na dlan (nemam veliki dlan) Odgrizao odjednom više od pola, i onda sam onaj ostatak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? Uzeo sam ga jednom na dlan (nemam veliki dlan) Odgrizao odjednom više od pola, i onda sam onaj ostatak pokušao rasporedit na dva puta... ..okus bezvezan... ..i nikad više ni prije ni poslije. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,271
![]() | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? Super mi je!
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga |
| | |
| | #37 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? "Meso" okusa šperploče" i "salata" kao papir sa nekim pecivom koje nije ni vidjelo brašno ![]() Ako me puca fakat žešći PMS pojedem BigMac, ali to se desi 2x godišnje. Ako Jedino kaj je tam dobro se sladoledi ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Volite li hamburgere u McDonaldsu? nisu loši,mogu ih pojesti ali bolje si kupim pravim hamburger u lokalnoj čevabđzinici koji su deset buta bolji,od onih u mcdonaldsu se nikako najest.
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hamburgere, mcdonaldsu, volite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:54.