imam doma ove
volim müsle sa sušenim bobičastim voćem. svojevremeno su u konzumu držali neke britanske müsle i bile su odlične, a sad ih više nema![]()
ove su fine, s mlijekom![]()
Raspravljate o temi Žitarice, muesli u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Jedete li žitarice i ako da, koje su vam najdraže? S čim ih jedete? Ja ih volim jesti za doručak ...
Zadnji Uredio tendre poison : 19-08-09 u 10:58
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
imam doma ove
volim müsle sa sušenim bobičastim voćem. svojevremeno su u konzumu držali neke britanske müsle i bile su odlične, a sad ih više nema![]()
ove su fine, s mlijekom![]()
ja obožavam neke vulgaris kaj su u kauflandu. jedem ih sa krašem i toplim mlijekom.
nevolim one voćne ili sa 101 vrstom žitarica, sa hrpetinom boja... ijak!
stupid is as stupid does
Ja sam kupila neke, jednom probala i nisam više mogla jest kako su slatki :/
ja ove svako jutro sa mlijekom..i obožavam ih...
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Žitarice i muesli jedem veinom za doručak sa mlijekom. Nemam neke najbolje, ali ovisi i o želji, nekad ćokoladne, nekad s voćem.
Ubedljivo najbolje žitarice od svih koje sam probala, a probala sam milion vrsta.