| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi 50 cent dissing Croatia and Zagreb u Kultura i Zabava forumu; Nisam ni mislio da taj "po marke" ima neš pametno za reć...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 50 cent dissing Croatia and Zagreb Nisam ni mislio da taj "po marke" ima neš pametno za reć...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 50 cent dissing Croatia and Zagreb ima neko link do tog sajta sa tim filmićem, jer kaj sam ja vidio nad laptopom su zbilja bili. vidio se gornji rub. a da su vukli nemora značit, možda je zbilja neko to sje... a možda opet i nije
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 22
Poruka: 48
![]() | Re: 50 cent dissing Croatia and Zagreb YouTube - 50 Cent sniffing coke before Zagreb concert (Croatia) ma laptop se tamo samo slucajno nasao |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 514
![]() | Re: 50 cent dissing Croatia and Zagreb danas gledam na mtv-u mtv cribs kad prikazuju kuće slavnih i bio 50 cent a majko moja, nema šta nema u kući ćak i striptiz bar,kino, unutarnji i vanjski bazen, soba za biralj pazi ovo s gucci zidovima, oo oo, aaaa zgadio mi se zbog ovog što je reko za hrv tak da ga više nešljivim kad ga vidim na tv-u
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 50 cent dissing Croatia and Zagreb jea rajt ko i ja ![]() ovo je bilo brzo, svaka čast onome tko je brzinski rješio ovo ![]() vise ni ne stignes odgovorit ![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.

što god on rekao, ne možeš ga ovako nazivati 

5O RULEEEEEEEEEEEEZ