navodno 4.12.
Netko ima previše love koju ne zna kamo bi bacio pa se dovodi 50 cent..
Baš me zanima da li će se ovo ostvariti
A nek netko ovo transferira u glazbu
Raspravljate o temi 50 Cent u ZG u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jučer sam na TXT pročitao da fifty dolazi u Zagreb u dvanaestom mj... Organizator NekiDaniels (Nered)... Da li netko zna ...
navodno 4.12.
Netko ima previše love koju ne zna kamo bi bacio pa se dovodi 50 cent..
Baš me zanima da li će se ovo ostvariti
A nek netko ovo transferira u glazbu
ideššššš
![]()
[sigpic][/sigpic]
Ma ne govorim o tome, meni drago da dođe bilo tko iz "svijeta glazbe", fali nama koncerata u lijepoj našoj pa makar to bio i 50 cent (o kojem nemam baš krasno mišljenje, no svatko ima svoje). Samo kad se stavi na papir činjenica da 50c vjerojatno košta oko 400 000 $ ( i više vjerujem ) što zajedno s produkcijom i ostalim popratnim troškovima doseže jednu prilično astronomsku cifru. Ne znam koliko je to isplativ potez s obzirom na to da je većina njegove publike u teen dobi i nemaju love za to. Tako da mi to sve smrdi pomalo, jebo me pas ako se tamo skupi 10 000 ljudi. Ko će to platit - nemam pojma.
Pa kartu će sigurno nabacat na 400kn, manje sigurno ne, i ako iz toga ne dođe profit (aka nema dovoljno publike, iako ih se skupi 1000) otkazuju koncert
ja si baš rrazmišljam bili išo...ali ako ce se uopce biti koncerta karta nece biti ispod 500 kuna po mom mišljenju...ako su korn koštali 360 kn(brijem) onda "fifti" nemre biti jeftiniji
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
ja bi išla, jer volim 50 centa (prije sam bila big big huge fan, al sad sam sve nešto prešla n rock), al svejedno to su rijetke prilike da netko tako popularan dođe u hrv, al ako karte budu skupe, neću ić, ne zbog love (jer imam dosta svoje love) nego za 50 centa mi se naisplati dat 500 kuna, jer više nisam big fan... al za billy talenta bih dala dosta para za kartu... =)
bit ce mnogo ljudi ako je to istina,premda ja sumnjam da ce ga dovuci u zagreb
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!