| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi 50 Cent u ZG u Kultura i Zabava forumu; pa što si očekivala? nije to neki hardcore band koji za vrijeme koncerta skače u publiku, poslije se slika s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: 50 Cent u ZG hehehhe... ma nije baš tako, al ok... nešto slično je... na koncertima se inače ne pjeva na playback... al ove naše hrv zvijezde neznaju pjevat pa su oni iznimka.. sorry ako sluša netko ovo hrv...
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Purger | Re: 50 Cent u ZG Znači po tebi jedino kad neko ima bend pjeva uživo !? Jesi ti svjestan koliku si glupost napisao !?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 50 Cent u ZG krivo si skužio..... normalno da nije tak kak si ti sad napiso, ja jednostavno ne poštujem nikog ko si napravi nešt u fruty loopsu i pusti u pozadini na koncertu. nemora to bit plejbek, ali je puno veća vjerovatnost nego kao kad neko ima bend iza sebe. i koliko je samo izvođača na plejbeku.... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 50 Cent u ZG Citat:
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: 50 Cent u ZG slažem se s ovim što ste napisali... nekad neki pjevaju na playback nekad uživo, ali bendovi uvijek uživo (barem kolko ja znam)... =)
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: 50 Cent u ZG Koncert je 3.12, karte u pretprodaji 300kn, na dan koncerta 350 kn. u prodaju će bit pušteno 10000 karata. Ja vjerovatno idem, čisto da vidim kako to izgleda kad dođe megazvijezda u Hrvatsku. Jedino je crnjak što je koncert u ponedjeljak, a zadnji vlak za kući ide u ponoć heheh
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
| Tagovi: cent |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.