| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Amy Winehouse? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: ševa da. dodlično pjeva, ali ako tako nastavi, završit će kao janis, jimmy i jim... mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amy Winehouse? ne znam ja jel joj cilj da umre od overdosea.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amy Winehouse? što god ona radila od sebe i sebe ne može utjecati na činjenicu da ima jeben glas i da je vrhunska umjetnica.....obožavam slušati njene stvari, a za to dali će umrijeti od droge mi se, iskreno, jebe......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amy Winehouse? Ma ima glas božanski. Sigurno će postai legenda. Iako je narkomanska žbljoha. Nervira me to njihovo američko narkomansko hipy preseravanje. niko od njih nije genijalan a svi su umislili da jesu. Bljak.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amy Winehouse? Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amy Winehouse? amy winehouse je po meni trenutno najveći talent šta se tiče glasovnih sposobnosti.....tu je sigurno u samom vrhu,iako joj i glas već propada.....ostalo neću ni kometirat,niti me zanima....nek se drogira,uništava,to je njezin život.......pa ista stvar se dogodila i whitney houston.....a isto je bila talent kakav se dugo neće rodit...
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Amy Winehouse? Dobra je ta Amy, malo puno napušena i nadrogirana al dobru glazbu stvara!
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.