| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Aphex Twin u Kultura i Zabava forumu; Evo u zadnje vrijeme me zainteresirala elektronska glazba a posebno aphex twin. Slušao sam njegove stvari i odlične su. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aphex Twin Evo u zadnje vrijeme me zainteresirala elektronska glazba a posebno aphex twin. Slušao sam njegove stvari i odlične su. On je navodno nekakav genij i sa 12 godina je počeo programirati i slično... ali što me zaista zaintrigiralo je njegova opsjednutost matematičkim jednadžbama. a naročito jedna pjesma.... koja se zove ovako: ![]() ali se obično naziva samo Equation Aphex twin je uspio postići da kad se ta pjesma (tj. dio pjesme) gleda u programu za obrađivanje zvuka , točnije u zvučnom spektrumu , vidi se njegovo (ili nečije lice) video: Objašnjenje i malo veće slike btw, pjesma se nalazi na albumu (EP) : Windowlicker. ak nekog zanima |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Aphex Twin sluso sam i ja....nije to novija grupa..imam tri albuma:[1996] Richard D. James Album,[1995] Donkey Rhubarb,[1995] ...I Care Because You Do.. ne znam jesil gledo spotove..bolesni su pravo...među 100 najboljih spotova (koje su britanci rangirali) oni imaju 3 među prvih 20.. pogledaj Rubber Johnny.... a ako ti se oni sviđaju poslusaj Chris Korda And The Church Of Euthanasia..kolko ja znam ima jedan album,Six Billions Humans Can't Be Wrong ovaj Korda ti ima udjela u vlasnistvu ASUS-a...pa et mozes zamislit koja elektronika...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" Zadnji Uredio DinoB : 30-05-07 u 18:33. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aphex Twin Citat:
usput,mozda ce te zanimat Maynard J Keenan je vise puta rekao kako mu je Aphex Twin bio (jeda od) inspiracija za album Lateralus | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aphex Twin Citat:
Primjetio sam da fanovi(koji su pravili neka videa za pjesme od Tool-a na youtube) su ubacivali neke scene iz videa od Aphex Twina. A što se tiće pjesme windowlicker ja nisam rekao da je loša stvar,čak mi se i sviđaju neki dijelovi pjesme...mada ne slušam previše takav tip muzike. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aphex Twin evo, ovdije sam to procitao Aphex Twin - Wikipedia, the free encyclopedia link je za odjeljak ; influence on others |
| | |
![]() |
| Tagovi: aphex, twin |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:22.