Nemam kaj pametnog reci, kad je WW rekao i vise nego dovoljno. Divan band....odlican. Ne slusam ga cesto, al kad ga slusam onda sam u ekstazi...
Malo mi je cudno da ljudi nisu reagirali na temu...ipak je to band-ina i pol....
Raspravljate o temi Arcade Fire u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jedan od najseksi bendova novije glazbene povijesti. Kanadska grupica ljudi okupljena oko supruznika Win i Regine Butler. Osim standardnih instrumenata, ...
Nemam kaj pametnog reci, kad je WW rekao i vise nego dovoljno. Divan band....odlican. Ne slusam ga cesto, al kad ga slusam onda sam u ekstazi...
Malo mi je cudno da ljudi nisu reagirali na temu...ipak je to band-ina i pol....
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
imam ih na kompu vec odavno, ali ih nikada nisam poslusao, ne znam zasto...
koliko su hvaljeni, cini se da bi ih trebao poslusati
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
Sooner or later God'll cut you down
e to je identicno i u mom slucaju, ne slusam ih po par mjeseci i onda me svakim iducim slusanjem ponovo osvoje nekom sitnicom, pjesmom, dijelom teksta..
i ne mos rec da nisu jedinstveni
Jako se radujem nekom njihovom novom projektu, Win je izjavio da se nakon godinu stanke osjecaju kreativno i da uzivaju u sviranju.
Pa, cekamo!
baj d vej, jucer sam dosao do njihovog prvog devedeja, miroir noir. savrseno nesto, snimano tokom neon bible turneje. kroz devede se vuku uobicajeni koncertni hitovi, iako sam dvd nije formiran kao koncert nego kao nekakav dokumentarac sa neobicnim kadrovima, kutevima i mahom snimkama mimo pozornice. genijalno i kao sve drugo iz njihove radionice, originalno.
ovo dolje mi je fantazija ziva, svirka u liftu
Zadnji Uredio wonderwall : 20-10-09 u 13:26
...ovo je stvarno predivno...zaljubim se u njih istog trena, drze me sa smjeskom na licu svake sekunde gledanja, nije se tesko najezit na njih, a misla sam da se to vise ne moze dogoditi....
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.