Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Arcade Fire

Raspravljate o temi Arcade Fire u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jedan od najseksi bendova novije glazbene povijesti. Kanadska grupica ljudi okupljena oko supruznika Win i Regine Butler. Osim standardnih instrumenata, ...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Arcade Fire

Jedan od najseksi bendova novije glazbene povijesti. Kanadska grupica ljudi okupljena oko supruznika Win i Regine Butler. Osim standardnih instrumenata, kod njih se redaju violine, ksilofoni, orgulja, mandoline i jos mnogo, mnogo sarenog cvijeca. Pravi mali orkestar, a zvuce maestralno. Ako bi morao birati najdrazi noviji bend, bez imalo razmisljanja uzimam njih. Cisto zbog jedinstvenosti i originalnosti, ali i zbog savrsene glazbe. Iza njih su dva albuma, Funeral i Neon Bible, a suska se da rade na novom materijalu. Inace, zanimljivost je da je tokom snimanja prvog albuma, preminulo nekoliko rodaka clanova benda, stoga su ga odlucili nazvati Funeral. Jednom sam ih imao prilike gledati uzivo, a ni kriv ni duzan zavrsio sam na tonskoj probi i u backstage-u. Inace, najzanimljivija mi je vec spomenuta Regine Butler, koja ima nevjerojatnu kolicinu energije, a u bendu svira sve redom, od bubnjeva i violina, pa do orgulja.

Evo malo materijala, uglavnom meni njihove najdraze pjesmice.

ova mi je daleko najdraza

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Re: Arcade Fire

Nemam kaj pametnog reci, kad je WW rekao i vise nego dovoljno. Divan band....odlican. Ne slusam ga cesto, al kad ga slusam onda sam u ekstazi...

Malo mi je cudno da ljudi nisu reagirali na temu...ipak je to band-ina i pol....
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika metal_massacre
    Datum registracije
    27-12-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,288
    Liked
    0 times

imam ih na kompu vec odavno, ali ih nikada nisam poslusao, ne znam zasto...

koliko su hvaljeni, cini se da bi ih trebao poslusati
    You can run on for a long time
    Run on for a long time, run on for a long time
    Sooner or later God'll cut you down
    Sooner or later God'll cut you down

Starter
    Datum registracije
    07-05-07
    Poruka
    66
    Liked
    0 times

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Citat Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
    Ne slusam ga cesto, al kad ga slusam onda sam u ekstazi...
    e to je identicno i u mom slucaju, ne slusam ih po par mjeseci i onda me svakim iducim slusanjem ponovo osvoje nekom sitnicom, pjesmom, dijelom teksta..

i ne mos rec da nisu jedinstveni

Jako se radujem nekom njihovom novom projektu, Win je izjavio da se nakon godinu stanke osjecaju kreativno i da uzivaju u sviranju.

Pa, cekamo!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

baj d vej, jucer sam dosao do njihovog prvog devedeja, miroir noir. savrseno nesto, snimano tokom neon bible turneje. kroz devede se vuku uobicajeni koncertni hitovi, iako sam dvd nije formiran kao koncert nego kao nekakav dokumentarac sa neobicnim kadrovima, kutevima i mahom snimkama mimo pozornice. genijalno i kao sve drugo iz njihove radionice, originalno.

ovo dolje mi je fantazija ziva, svirka u liftu

Zadnji Uredio wonderwall : 20-10-09 u 13:26

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

...ovo je stvarno predivno...zaljubim se u njih istog trena, drze me sa smjeskom na licu svake sekunde gledanja, nije se tesko najezit na njih, a misla sam da se to vise ne moze dogoditi....
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Lajkaj nas na Facebooku