| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Arsen Dedic u Kultura i Zabava forumu; STARA PJESMA Ja ću tebe a ti druge ljubi jer tebi dadoh sve to što sam bio koliko puta čovjek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 231
![]() ![]() ![]() ![]() | Arsen Dedic STARA PJESMA Ja ću tebe a ti druge ljubi jer tebi dadoh sve to što sam bio koliko puta čovjek tako gubi kad ljubi onu koju ne bi smio Ti ljubi druge ja ću tvoju sjenu da muž te vara to su moje želje ti ljubi njega a on drugu ženu da i ti uđeš u taj mlin što melje Ja ću tebe a ti druge ljubi o drugoj neka tvoj ljubljeni snije učini sve da i on nju izgubi i vrtjet će se zemlja k'o i prije |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Arsen Dedic od njega mi je ok sa Šerbedžijom i Rundekom Na nešto me sjeća taj grad
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 231
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Arsen Dedic Onaj prvi link na ovu pjesmu je ispario, pa nek moderatori ako mogu izbrisu onaj post STARA PJESMA Ja ću tebe a ti druge ljubi jer tebi dadoh sve to što sam bio koliko puta čovjek tako gubi kad ljubi onu koju ne bi smio Ti ljubi druge ja ću tvoju sjenu da muž te vara to su moje želje ti ljubi njega a on drugu ženu da i ti uđeš u taj mlin što melje Ja ću tebe a ti druge ljubi o drugoj neka tvoj ljubljeni snije učini sve da i on nju izgubi i vrtjet će se zemlja k'o i prije |
| | |
![]() |
| Tagovi: arsen, dedic, glazba, music |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:17.