| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Astralis u Kultura i Zabava forumu; Evo malo o elektronskoj muzici... Cuo sam za ovaj astralis i inace slusam techno pa me zanima da li netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Astralis Evo malo o elektronskoj muzici... Cuo sam za ovaj astralis i inace slusam techno pa me zanima da li netko zna koja se vrsta tamo pusta zato kaj ima v.i.p. upad u best u subotu 19.8. DJ-i su ludvig, Go Cut i Golubić.... Znaci koji tip se pušta i ak ima tko koju minuticu te vrste pa da poslušam. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,713
![]() | Re: Astralis kolko znam pustaju sve od elektronike, al eo ti link pa pogledaj Klubskascena.com
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 12-04-08 u 22:38. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Astralis Joooj, mene sve srce boli kad se sjetim prvih Astralisa...bilo je to davne 1998.-e.Eh. Uglavnom goa je tada bila frajerica medju elektronikom i nama je pasalo, samo da je psihodelija...ugasila se nazalost prebrzo. No, cujem da ipak ima private goa ruziona po gradu, ali prelijena sam ja za to danas...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,713
![]() | Re: Astralis ma goa je ko stvorena za partijanje...samo da ima nesto takvo u Osijeku ...visio bi svaki put na tim partijima
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Tagovi: astralis |
« Gabriella Cilmi
|
Beatles »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

...visio bi svaki put na tim partijima