| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi BALKANSKO A NASE u Kultura i Zabava forumu; Ljudi za tri dana izlazi novi album Ede Maajke " Balkansko a nase". Pa ovako interesuje me sta ocekujete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | BALKANSKO A NASE Ljudi za tri dana izlazi novi album Ede Maajke " Balkansko a nase". Pa ovako interesuje me sta ocekujete od albuma. Evo vam link gdje mozete downloadirati minimix DJ Soula. Na minimixu su isječci svih pjesama sa noovog albuma;pa uzivajte. ![]() ![]()
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE Zadnji Uredio daidza : 22-03-08 u 10:43. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: BALKANSKO A NASE nadam se da hoće ali naš rap/hip hop se vratio ljigavoj komercijali tako da ne očekujem puno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: BALKANSKO A NASE Pa nebih se bas slozio sa tobom. Sto se tice Maajke on nije komercijala on je oldschool. A i nema toliko repera koji su komercijala bar ne u BiH i HR dok to nije slucaj u SRB. Tamo se nezna ni ko pije ni ko placa. Eto ostavio sam vam brate dragi link pa poslusajte, po mom ovaj album ce premasit i Slusaj mater. RESPECT
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | obavezno poslusaj novi album po ovom minimix-u album je extra ![]() evo link sorry Već su ti modovi maknuli link jer su zabranjeni linkovi na stvari zasticene autorskim pravom.
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE Zadnji Uredio daidza : 22-03-08 u 19:26. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:33.