Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Beatles u Kultura i Zabava forumu; Koliko god da su oni zacetnici i uzori svega i svacega, meni osobno bas i nisu nesto.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 22:47   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: Beatles

Koliko god da su oni zacetnici i uzori svega i svacega, meni osobno bas i nisu nesto..
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:38   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-08
Godina: 27
Poruka: 211
Nowhereman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Ma daj daj...odakle ti to?
To ti je jedna priča o Beatlesima..govori o McCartneyeovj smrti 1965.god i o čovjeku koji ga je zamjenio, jako sličan njemu ali sličnost nikada nemože biti ista..
od tada na dalje večina pjesma od Beatlesa ima BACKWARDSE-riječi koje slušane u natrag imaju neko značenje i koje u ovom slučaju govore o Paulovoj smrti, o tome da su Beatlesi koristili drogu i da su bili sotonistički opredjeljeni.Dalje neki coveri Beatlesovih albuma imaju neka značenja, indiciraju na Paulovu smrti i sotonističke znakove.
evo zbog toga slušam Beatlese jer je njihova glazba umiječe koje samo velemajstori muzike mogu napraviti..
hehe, ako ce biti zainteresiranih pojasnit cu vam to dokazima
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:54   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nowhereman Pogledaj Poruke
To ti je jedna priča o Beatlesima..govori o McCartneyeovj smrti 1965.god i o čovjeku koji ga je zamjenio, jako sličan njemu ali sličnost nikada nemože biti ista..
od tada na dalje večina pjesma od Beatlesa ima BACKWARDSE-riječi koje slušane u natrag imaju neko značenje i koje u ovom slučaju govore o Paulovoj smrti, o tome da su Beatlesi koristili drogu i da su bili sotonistički opredjeljeni.Dalje neki coveri Beatlesovih albuma imaju neka značenja, indiciraju na Paulovu smrti i sotonističke znakove.
evo zbog toga slušam Beatlese jer je njihova glazba umiječe koje samo velemajstori muzike mogu napraviti..
hehe, ako ce biti zainteresiranih pojasnit cu vam to dokazima
daj meni reci, zanima me jer sam i ja nesto nacuo o tome a ak neces tu posalji mi na pm

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 13:07   #14 (permalink)
Regularni forumas

evo odite koga zanima na youtube i upišite: Paul Mccartney is dead i ima puno filmića koji objašnjavaju sve o tome...a poslije možemo tu raspravljati o tome kad pogledate
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:12   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-08-07
Godina: 16
Poruka: 506
Andrij@n@ se izdvaja iz mase

Beatlesi sotonisti, loooool.
Not!
Beatlesi su forever!
F**K YOU!
Andrij@n@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 15:32   #16 (permalink)
Regularni forumas

evo ti jos 2 dokaza

Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 16:25   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,032
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

To su totalne gluposti! Znam za ˝Paul is dead˝ priču, i još mnoge njih. To su bili samo njihovi mali zanimljivi trikovi. Nisu bili nikakvi sotonisti. Kako bi npr. Harrison mogao štovati vraga, i istovremeno biti hindu? Uostalom, svaka pjesma backwards zvuči kao sotonski stihovi.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 18:32   #18 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
To su totalne gluposti! Znam za ˝Paul is dead˝ priču, i još mnoge njih. To su bili samo njihovi mali zanimljivi trikovi. Nisu bili nikakvi sotonisti. Kako bi npr. Harrison mogao štovati vraga, i istovremeno biti hindu? Uostalom, svaka pjesma backwards zvuči kao sotonski stihovi.
pa ne zvuči svaka njihova pjesma u backwardsu sotonski!
ima i hindu backwardsa. a u osatlom oni su hidnu kulturu počeli prihvačati tek kad je izašao album: The White Album!!!

a sotonski backwardsi su bili prije toga u albumu: Magical Mystery Tour!

a prije M.M.T. backwards govore o Paulovoj smrti...koja je očita, neznam koliko si to proučio ali razlika u prijašnjem Paulu i ovom koji je sada je velika!!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 09:06   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,032
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Da, razlika je u nekih 40 godina.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111