| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Belan & Ban u Kultura i Zabava forumu; Ima li netko mp3 pisme: Neno Belan - Galeb Ban - Lampaju ferali (ne znan naslov..) PLIZ ako ko ima nek spasi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Belan & Ban Pisma "Lampaju ferali..." ti se zove "Bižidu dani". Zeško će ti to ovde netko imat, ovo ti je sve uglavnom zagrebačko-slavonska ekipa. Iman ja, ali na audio-kazeti. Jebi ga. I ja tražin nekoga ko' ima u MP3. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Belan & Ban evo, pa uzivaj Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum Zadnji Uredio Joks : 18-01-07 u 07:41. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-11-06 Godina: 20
Poruka: 1
![]() | Re: Belan & Ban Citat:
Bio bih vam zahvalana ako bi mogli opet staviti link za nenu belana-galeb i ja unaprijed hvala!!! Zadnji Uredio Joks : 18-01-07 u 07:41. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 241
![]() | Re: Belan & Ban Ljudi skinite limewire, ima link ovde na portalu, najbolji p2p program, ja sam sa njim skinio sve zivo od belana, bez problema nalazi sve ove nove pisme s klapama (cini mi se da ih je 4)
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
![]() |
| Tagovi: ban, belan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Spam = ban | silence | Obavijesti Administratora | 0 | 28-01-06 17:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

PLIZ ako ko ima nek spasi