| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Bikerska mjuza u Kultura i Zabava forumu; Ajmo stvorit jedan bikerski album, ja ću počet a vi dodajte.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza Eto , kao " bivsi " glazbenik moram dat i svoj osvrt na ovu temu : Imao sam prilike svirat 10-tak "bikeriada" i moram priznat da se i kod bikera zadrzava onaj stari stih rock-a .Znaci..najbolje su nam prolazili : AC/DC , stara Metallica , The Cult posebno , Credence , Billy Idol , iron Maiden i naravno..ZZ-top. Stara skola. na te stvari su najvise su ludovali..najvise se guma palilo ![]()
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Bikerska mjuza I Opca opasnost i Divlje jagode su ok. ali se nemogu slozit da je pero pravi primjer hard rock vokala.Bolji je recimo meni osobno Bruno Langer iz Atomskog sklonista. Sto se tice tvog proslog posta tu se slazem u potpunosti najboli su ZZ - top i ostali. A uvjerljivo najjaca bikerska stvar je bila i bit ce Born to be willd....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: biker, motori, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:11.

,pozovi frendove u kino i
,kad vidiš lijepu curu
-uživaj u životu
i moram priznat da se i kod bikera zadrzava onaj stari stih rock-a .