| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Bikerska mjuza u Kultura i Zabava forumu; Evo još legendi, mislio sam stavit od Rolling Sonesa Sympathy for the Devil ali ponukan potpisom Mrkyblu neka bude Saint ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza slazem se s tobom no nikad nije kasno zar ne..... ![]() Davore sve bolji i bolji izbor...... ![]() da vidimo dalje .......za sada svaka ti dala.... ![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza Odlicno kao i do sada uopce nesumnjam da neces tako i nastaviti.... Evo tu bi stavila The Doorsa - Riders of the storm i Nightwish - Wish angel
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza kaj se tiche rajdersa on d storm..to mi nikak ne spada pod bikerske stvari..al najbolja mi je sa snoopom za nfs..makar nema spota za to neki lik je nekaj napravil..cak je i ock eh sad..nisam vidio dali je bio karabaja..ako nije evo ![]() Parkiram se, uđem u Harley bar I upratim tu sam čovjek vrlo stran Like a krme in Teheran Osjetim poglede na sebi i da se smot'o ne bi Prvi progovaram, sve vas pozdravlja Karabaja Nasta muk u kafani, ni'ko ništa nije pit'o Atmosfera je bila k'o kad je umro Tito Najveći sin Priđe mi stariji roker "Ma jesi normalan, jeb'o te Karabaja se, ljepoto, davno rast'o sa životom Izbo ga stoper, ukr'o mu motor." Karabaja mora dalje Karabaja naći mora Karabaja ne može na nebo Otić' bez motora Zadnji Uredio Vuxs : 24-04-08 u 20:37. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza [quote=Davor1507;895721]Pretpostavljam da si na ovo mislila. Da nato sam mislila.... Obozavam tu pjesmu ......Iako nightwish imaju hrpu odlicnih stvari ..... Vux zasto ti riders on the storm nije bikerska pjesma?
| | |
![]() |
| Tagovi: biker, motori, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

Grijesiti je ljudski ...