| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Bikerska mjuza u Kultura i Zabava forumu; zato jer mi to vishe vuche na one strit rejsere kaj se rejsaju u onim american muskl karovima..a ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza zato jer mi to vishe vuche na one strit rejsere kaj se rejsaju u onim american muskl karovima..a ne na bajkere..zato..nemrem objasnit bolje zake p.s. se vidimo u zelini ipak bude susret vuuhuuu
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza Nazalost ne....Ove godine samo Osijecki i susreti u Batini dolaze u obzir.Posao , djeca......jbga sto su stariji sve je teze uskladit obveze i lutanja. ![]()
__________________ .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere..... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 27
Poruka: 749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza Napravit ću mali zaokret u Njemačko govorno područje, večini nepaše taj jezik ali meni zvuči dobro pa procijenite. Die toten Hosen - Was zählt (Live - unplugged). Odlično mi je kada kaže: za mene je jučer bezvrjedno i sutra tak svejedno. Nekak ocrtava tu filozofiju, živi za trenutak i ono što imaš danas. I nešto žestoko Rammstein - Feuer Frei |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza Vuxs ocekujemo podroban izvjestaj i pokoju sliku sa susreta u zelini u temi moto susreti....nemoj nas iznevjeriti.....
__________________ .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere..... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza neznam neznam prosle god sam ostal tam negdje i bez moba i bez foticha..bumo vidli..ak nebu prevech alkohola u zraku bude i slika
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza AC DC, divlje jagode, bili idol, deep purple, led zeppelin, motorhead, iron maiden, ZZ Top
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bikerska mjuza Mogao si ovako cijelu povijest rocka nabrojati.....koja pjesma od kojeg izvodjaca po tvom je bikerska mjuza.....
| | |
![]() |
| Tagovi: biker, motori, muzika |
« REQ. Trebam spotove
|
zoster »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:58.

.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
neznam neznam prosle god sam ostal tam negdje i bez moba i bez foticha..bumo vidli..ak nebu prevech alkohola u zraku bude i slika

Pali gume a ne dušu