| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Branimir Štulić u Kultura i Zabava forumu; Zašto Džoni kuka zbog nekok duga, kad bi da dođe i napravi turneju mogo pitat pošto Croatia ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 32
Poruka: 374
![]() | Re: Branimir Štulić Iza sebe je ostavio i mnogo neriješenih stvari, od kojih je, tvrdi, najvažnija neregulirani odnos s diskografskom kućom Croatia Records, bivšim Jugotonom, s kojom nema potpisan nikakav ugovor, a njegovi se albumi i dalje prodaju na našem tržištu. - U svakom intervjuu su izvrnuli smisao mojih riječi ili promijenili kontekst situacije u kojima sam nešto rekao. Čak su potpuno izokrenuli i moju izjavu da pametni rade za svoje dobro, a inteligentni za dobrobit cijelog društva. Ali dobro, ni to više nije važno - rekao je Štulić i producentu Hrvoju Habekoviću poručio da odbijanje izjave za Dnevnik ne shvati osobno - to su jednostavno njegova načela. - Na području bivše Jugoslavije danas djeluje 36 televizija. Zamislite da mi sad na vrata počnu kucati svi koji imaju neke planove sa mnom ili žele snimiti film o meni. Nakon prve izjave, više nikog ne bih mogao odbiti. Tako bi mi se jednog dana na vratima mogao pojaviti i Emir Kusturica, a s onom svojom velikom glavom ne bi ni mogao proći kroz njih. I što bih onda - pita se Branimir Štulić. Očekujući takvu reakciju, ekipa filma "Kad Miki kaže da se boji..." za svoj dokumentarac nije ni planirala razgovor s Johnnyjem, no željeli smo da on taj film vidi prije nego što o njemu počne suditi javnost i kritičari. U tome smo i uspjeli. A možda nakon drugog, trećeg ili desetog gledanja i u Johnnyjevoj glavi neke stvari više ne budu iste. Naznake za to već postoje. U telefonskom razgovoru s Hrvojem Habekovićem Johnny mu je rekao: "Nema veze što se ovaj put nismo upoznali. Vidjet ćemo se, možda, jednog dana u Zagrebu." Izvadak iz intervjua s Johnnyem povodom dokumentarca "Kad Miki kaže da se boji"
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Branimir Štulić on se nece vratiti i napravit turneju jer zna sto bi to dugorocno gledano napravilo za ugled azre i njega+ to bi bilo kontradiktorno svim razlozima zasto je otisa s ovih prostora...
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Branimir Štulić Kako on meni ide na žice. Duguju mu ovo, duguju mu ono, on neće posla s Hrvatskom. OK. Nećeš - ne javljaj se na intervjue i btk. Lik je totalni egocentrik. Previše ga mole, a on uživa. I onda javna sablazan... Ma fuj!!! Inače, Azra ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Branimir Štulić dorina hvala sto si nadopunila moj post ricima koje trenutno nisan ima inace u potpunosti se slazem s tvojim postom.
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08 Godina: 27
Poruka: 73
![]() | Re: Branimir Štulić Citat:
Pročitaj prvi post!!! Zašto Džoni kuka zbog nekok duga, kad bi da dođe i napravi turneju mogo pitat pošto Croatia Records!!!
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: azra, dug, johnny, jugoton |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.

turneju