| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Britney Spears u Kultura i Zabava forumu; Evo vidim da nema ove teme,pa da ju stavim.Kako vam se sviđa kao pjevačica (ne kao osoba)?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Britney Spears Ima pjesme stvarane za klinkice koje su je digle u zvijezde i uvijek će ostati teen pjevačica. Nemrem pojmit da bi je neko prek 17,18 god mogo slušat...maj opinjon ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Britney Spears Bez veze...ne volim je, nešto mi je antipatična! Tolika buka oko nje, a nemam pojma zašto! Možda zato što se ošišala na ćelavo??? ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Britney Spears I ja sam se u srednjoj ošišo na nulu bez predhodnog upozorenja ekipi i nisu me slikali i pitali dal sam normalan ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: britney, spears |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.