| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Bryan Adams u Kultura i Zabava forumu; Nisam primijetila temu na forumu. Nakon 15 stranica sam odustala.... Inače, što mislite o njemu? Meni su njegove pjesme super, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-07 Godina: 19
Poruka: 107
![]() | Bryan Adams Nisam primijetila temu na forumu. Nakon 15 stranica sam odustala.... ![]() Inače, što mislite o njemu? Meni su njegove pjesme super, gotovo mi je svaka genijalna. Prosudite sami: Summer of '69 Room Service Run To You Straight From the Heart Everything I Do Heaven Here I Am Can't Stop This Thing We Started Eto to su samo neki pa provirite ako vas je volja. Ja preporučujem svakako. ![]()
__________________ "Each one of us was brought here for a reason." Zadnji Uredio Kristijan : 21-02-07 u 22:59. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bryan Adams super je, imam čak 2 originala od njega ....žao mi je što nisam bio u Osijeku na koncertu, ali valjda će bit prilika još
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Bryan Adams run to you mi je super stvar,po meni stvarno odličan glazbenik,žao mi je što nisam bio na koncertu
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-07 Godina: 19
Poruka: 107
![]() | Re: Bryan Adams da, Run To You je i meni super, posebno riječi..... BTW, pogledajte Straight from the Heart, u jednom trenutku se baci u publiku. ![]()
__________________ "Each one of us was brought here for a reason." |
| | |
![]() |
| Tagovi: adams, bryan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.