| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Call on me - UPIT u Kultura i Zabava forumu; Svi znate onu stvar od Erica Prydza "Call on me" koja se vrtila prošle ljeto. Jučer sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Call on me - UPIT Svi znate onu stvar od Erica Prydza "Call on me" koja se vrtila prošle ljeto. Jučer sam na radio čuo neku verziju, valjda original pjesmu koju pjeva neki tip. Totalno me oduševila i 100x mi je bolja nego ova jeftina house-verzija od Prydza!! Nagradno pitanje: Da li netko zna tko pjeva to pjesmu u originalu. Još ako netko ima link di je mogu skinut dobit će +rep na kvadrat!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Call on me - UPIT Pogledaj si ovo http://www.mp3fusion.net/mp3_search/...on_me_mp3.html BTW: server me zajebao, pa sam postao dvije poruke
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? Zadnji Uredio ivanusic : 24-02-06 u 18:33. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Call on me - UPIT ja ću ti postat original verziju za nekih 10 min
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Call on me - UPIT
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Call on me - UPIT Sorry što nisam prije odgovorio Malo problemi sa serverom ,malo nedostatak vremena.....Eto, šaljem ti par riječi o originalu pjesme koja je poslužila kao podloga Ericu Prydzu, a original ćeš (vjerujem), lako skinuti sa neta. Ako ne,.... javi ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Call on me - UPIT Hmmmm Mislio sam da će klamerica otići zajedno s mailom kada sam stisnuo upload. Očito se ne snalazim ili nešto ne štima Dakle, autor originala pjesme koja je u podlozi Call on Me zove se Steve Winwood, a pjesma se zove Valerie. Ne tražim nagradu!!!! ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Call on me - UPIT Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Call on me - UPIT Svaka čast dečki!! I kome da ja sad dam rep??? Da ga podjelim na tri? Ili da se vas troje nađete u ringu i tko pobijedi taj dobiva rep??? ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: call, upit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.

Malo problemi sa serverom ,malo nedostatak vremena.....
Mislio sam da će klamerica otići zajedno s mailom kada sam stisnuo upload.