Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Call on me - UPIT u Kultura i Zabava forumu; Svi znate onu stvar od Erica Prydza "Call on me" koja se vrtila prošle ljeto. Jučer sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-02-06, 11:33   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Call on me - UPIT

Svi znate onu stvar od Erica Prydza "Call on me" koja se vrtila prošle ljeto.
Jučer sam na radio čuo neku verziju, valjda original pjesmu koju pjeva neki tip. Totalno me oduševila i 100x mi je bolja nego ova jeftina house-verzija od Prydza!!

Nagradno pitanje: Da li netko zna tko pjeva to pjesmu u originalu. Još ako netko ima link di je mogu skinut dobit će +rep na kvadrat!!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 18:30   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Re: Call on me - UPIT

Sigurno drugi pjevač?, da nije možda radio edit, ili kakvi rmx?

Zadnji Uredio ivanusic : 24-02-06 u 18:34.
ivanusic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 18:31   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Pogledaj si ovo

http://www.mp3fusion.net/mp3_search/...on_me_mp3.html

BTW: server me zajebao, pa sam postao dvije poruke

Zadnji Uredio ivanusic : 24-02-06 u 18:33.
ivanusic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 18:36   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ja ću ti postat original verziju za nekih 10 min
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 18:42   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

evo ti, odlična pjesma

http://www.megaupload.com/?d=SPJCV1EZ
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 20:01   #6 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Jao, a ja se pitam koja se to pjesma vrti u teretani..

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 10:00   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Sorry što nisam prije odgovorio Malo problemi sa serverom ,malo nedostatak vremena.....
Eto, šaljem ti par riječi o originalu pjesme koja je poslužila kao podloga Ericu Prydzu, a original ćeš (vjerujem), lako skinuti sa neta. Ako ne,.... javi
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 10:03   #8 (permalink)
prof. Foruma

Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Hmmmm Mislio sam da će klamerica otići zajedno s mailom kada sam stisnuo upload. Očito se ne snalazim ili nešto ne štima
Dakle, autor originala pjesme koja je u podlozi Call on Me zove se Steve Winwood, a pjesma se zove Valerie.
Ne tražim nagradu!!!!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 11:13   #9 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L
Hmmmm Mislio sam da će klamerica otići zajedno s mailom kada sam stisnuo upload. Očito se ne snalazim ili nešto ne štima
Dakle, autor originala pjesme koja je u podlozi Call on Me zove se Steve Winwood, a pjesma se zove Valerie.
Ne tražim nagradu!!!!
Pokušaj treći
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 09:01   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Svaka čast dečki!! I kome da ja sad dam rep??? Da ga podjelim na tri?
Ili da se vas troje nađete u ringu i tko pobijedi taj dobiva rep???
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: call, upit

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111