| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Car bass pjesme u Kultura i Zabava forumu; Trazim neke pjesme s bassovima, po mogucnosti onakve koje su decki na 402 Street Race-u i Street Style-u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Car bass pjesme Trazim neke pjesme s bassovima, po mogucnosti onakve koje su decki na 402 Street Race-u i Street Style-u pustali. Zato sam i napisao Car bass pjesme. Ne treba bas link na kojima cu ih skinuti, dovoljan je naziv, pa ja lako preko Shareaze to skinem.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Car bass pjesme Ajde pa sta nitko nema nabrijani auto s nekim masnim zvucnicima, meni treba da isprobam 2 Sub-a od JBL oba 1600W. Naravno subove sam naveo, ali tu su jos i pojacala, CD-player itd. Ajde hvala vam.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Car bass pjesme Fala, to ce valjda pomoci...
| | |
![]() |
| Tagovi: bass, car, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:59.