| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Coldplay - Violent Hill - novi singl u Kultura i Zabava forumu; Pjesma je besplatna i uz potrebne podatke na njihovoj sluzbenoj stranici mozete doci do nje. Ali evo ovdje puno brzi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() | Coldplay - Violent Hill - novi singl Pjesma je besplatna i uz potrebne podatke na njihovoj sluzbenoj stranici mozete doci do nje. Ali evo ovdje puno brzi nacin: RapidShare: 1-Click Webhosting p.s. danas je izasla (29.04.2008) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Coldplay - Violent Hill - novi singl ...bas mi cijelo jutro u glavi i na klavijaturama se plete medju prstima Colplay...taman doslo. Evo slusam pjesmicu, na prvu mi se svidja...drugacije od naviknutog Coldplaya...tnx za rapid! (btw, jel violet ili violent hill?!?!)
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 198
![]() | Re: Coldplay - Violent Hill - novi singl e jel zna tko možda password za onaj package gdje je pjesma A Spell A Rebel Yell??.. .. ..hitno je...skinio sam taj paket..gdje je ta pjesma sa Violet Hill i artwork...al nemogu nać password... .. ..help me!!!!
__________________ Life is a Sunset Bitch.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.