Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi CRO DANCE TRASH 90' u Kultura i Zabava forumu; Ajmo ljudi,bas mi palo na pamet da bi mogla negdje otvorit ovu temu da se prisjetimo malo tih bisera.. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-04-07, 21:17   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 425
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase
Cool CRO DANCE TRASH 90'

Ajmo ljudi,bas mi palo na pamet da bi mogla negdje otvorit ovu temu da se prisjetimo malo tih bisera..
Dakle-Kasandra,I Bee,Velina,Senna M,Mladen Burnac,Ella,Mandy,Emilija Kokic,Minea,Vlatka Pokos,Plechingerica,Fantomi,Papageno,ET,Anamaria,Nikolina,Simplicija itd..itd..itd..
i hitovi kao sto su Tuc-tuc,Beba malena,Nisi me bio vrijedan ti,Tik tak,Good boy,Vrapci i komarci,Metak,Cherry cherry,I've got a feeling,Sladoled,Bim bam bom,Ja sam vlak,sumica,Tko je dirao Pipi,Ne zovi mala policajce,Javi se ponekad me nazovi,Iza ponoci,Duda dudica............
Koje su to stvari bile,stihovi,za poludit..nitko ih se ne sjeca,al svi ih ipak znaju
ajmo komentari,stihovi, sta god se sjetite!
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:25   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,465
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: CRO DANCE TRASH 90'

E.T - Tek je 12 Sati

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:30   #3 (permalink)
Regularni forumas

denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke

E.T - Tek je 12 Sati

Heheheheheeeeeee..lom..a kako su oni izgledali,na sta se to furalo..majko mila koji je to period bio..da vidis Badricku i Kokicku u 'Ja sam vlak'..strasno..
A da nije bilo Burnaca i 'Ne zovi mala policajce' tko zna jel bi sad gledali Nives Celzijus..
Al Kasandra je prva liga bila..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:31   #4 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

istina..hehe

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:36   #5 (permalink)
Regularni forumas

Al Et jos i nije tak strasan bio..ono rijeci nis prebrutalno..
Al stihovi ko 'Ajde honey pliz pliz daj mi jedan dobar liz liz,nakon ovakvog dana bio bi red-kupi mi sladoled' il kad veli ' I got a feeling i osjecam to'a pjesma joj se zove 'I've got a feeling'..Onda 'Cherry cherry tijelo mi treperi,nocas me uberi' i 'Nisam ja nisi ti nije on nismo mi-tko je dirao Pipi..' cijela pjesma ima 12 rijeci...
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:38   #6 (permalink)
Cobo

jbg, sad nam je to sve smiješno

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:42   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Srebrna krila-Na modrom nebu iznad Zagreba

A pazi ovo

Mangup

Senna M-Tuc tuc

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:47   #8 (permalink)
Cobo

mangup
tuc-tuc

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:54   #9 (permalink)
Regularni forumas

Ahahahhahaaaa!!! Da,znam imam to sve-eee a ova sta pjeva Mangup-koje tikove zena ima,kak s glavom ide..koma..
A Senna je lud bio-'sateliti svemirski,MTV-ritam tuc-tuc znaju svi'.. eeee..
Steta kaj se ne mogu pjesme postavljat tu,ja bi sve postavila to da se ljudi smiju malo..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 21:56   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-02-07
Godina: 21
Poruka: 133
mr.hoax se izdvaja iz masemr.hoax se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mr.hoax

predobro
meni to nije smjesno, ja sam taman bio mal kad se to vrtilo
nisam tolko sluso, a stvari imaju ritam simpa su
pogledajte danas scenu
mr.hoax je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cro

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108