| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi CRO DANCE TRASH 90' u Kultura i Zabava forumu; kad si bila ti beba maleeenaaaa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CRO DANCE TRASH 90' kad si bila ti beba maleeenaaaa ![]() ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CRO DANCE TRASH 90' Aha.. 'Skini mi se ti si kao grom,skini mi se sjedis mi na mom..' i 'Negdje u gradu je mene ocekuje zlatna ribica..' Ma nema sta..sve su mu stvari iste,koji lik.. i 'Beba malena'..a spotovi svi njegovi nabrijani,onak s trebama nekim i neka koreografija uvijek.. Al kak god-jedini je bio takav,nitko to nije prije ni poslije napravio.. ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CRO DANCE TRASH 90' Citat:
Hehehe-je,Kasandra je.. i 'Bilo bi dobro za tebe da manje gledas u druge zene,bilo bi bolje i meni da svoju ljubav poklonim tebi..' ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: CRO DANCE TRASH 90'
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CRO DANCE TRASH 90' Citat: Ovakve stvari trebamo E strava-poslusajte si ovo-meni je to jos zesce ![]() Zadnji Uredio sahasa : 05-04-07 u 20:45. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: CRO DANCE TRASH 90' Daaaaaaaj me nemoj!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahaahahhahaa!!!Di si to uspjela naci?!
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CRO DANCE TRASH 90' Citat:
snalazim se na razne nacine.. Jos cu postavljat po malo tak neke pjesme,nemogu odjednom jer moram uploadat sve,a malo duze traje.. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.