Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Croatian Hip-Hop&Rap Scene u Kultura i Zabava forumu; Šta slušate od naše rap scene?? Ja slušam Nereda,Bahatteea i TBF!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 22:03   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Croatian Hip-Hop&Rap Scene

Šta slušate od naše rap scene?? Ja slušam Nereda,Bahatteea i TBF!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:19   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Croatian Hip-Hop&Rap Scene

Ne mogu rec da sad baš redovito to pratim i slušam, ali imam nekih stvari od Bolesne Brace i Tram 11..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:23   #3 (permalink)
Banned

Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Meni su od Tram 11 dobre samo Pad sistema;Pismo 1 i Pismo 2!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:29   #4 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

nisam neki ljubitelj hip-hopa ali su mi TBF predobri...Edo Maajka i Elemental mogu proć, ostatak 0 bodova...A to posebno vrijedi za El Bahatee-a
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:47   #5 (permalink)
Banned

E da i Elemental sam zaboravio! Thx što si me sjetio! :
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 16:14   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Bolesna braća i Connect-Jebena mi je ok...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 13:50   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-08-07
Poruka: 13
daro2pac se izdvaja iz mase

ljudi poslušajte Ante Cash-a, najbolji je!!!
daro2pac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 13:56   #8 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: daro2pac Pogledaj Poruke
ljudi poslušajte Ante Cash-a, najbolji je!!!
Hahahahaha,smješan si
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 14:14   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
TBF predobri...Edo Maajka i Elemental mogu proć, ostatak 0 bodova...

Ovo potpisujem
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 14:57   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 644
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

TBF, Edo Maajka i npr. od Bolesne Braće Telefon Faki.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croatian, hiphop rap, scene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111