| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dado Topić & Time u Kultura i Zabava forumu; Cijeli život čekam prilikuda pjevam u …………. rock'n'roll Time je svoju karijeru započeo početkom sedamdesetih, kombinirajući rock'n'roll, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Dali ste čuli za DADU TOPIĆA | |||
| DA | | 25 | 55.56% |
| NE | | 4 | 8.89% |
| To je živa Legenda | | 16 | 35.56% |
| Glasači: 45. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-09-06 Godina: 49
Poruka: 18
![]() | Dado Topić & Time Cijeli život čekam prilikuda pjevam u …………. rock'n'roll Time je svoju karijeru započeo početkom sedamdesetih, kombinirajući rock'n'roll, fusion-jazz i progressive rock, najmoderniji glazbeni izraz tog doba. Snimili su tri studijska albuma TIME (1972), TIME 2 (1975), Život u čizmama sa visokom petom (1976), pregršt singl-izdanja, kao i malobrojne, ali vrijedne snimke uživo. Kao jedan od najbitnijih progresivnih bandova sedamdesetih (uz Pop mašinu, Buldožer, YU grupu), Time kreiraju začetke scene koja je imala sljedbeništvo u publici širom teritorije nekadašnje države, te postaju jedna od najvećih rock atrakcija. Veliki broj Time pjesama održale su se do današnjih dana. Poslije raspada grupe 1976., članovi Time-a ostaju aktivni glazbenici, dok Dado Topić gradi uspješnu autorsku i pjevačku solo-karijeru. Danas, ponovo okupljeni, Dado, Vedran i Ratko, svirajući u formi rock-tria - daju odgovor duhu vremena, komunicirajući sa svjetskim trendovima i grupama koje predstavljaju aktualnu scenu, kao i onu koja je nastala u devedesetim. Povratnički koncerti predstavljaju odu radosti Rock'n'Roll-a ... starije vračajući u bolji dio osobne povijesti, a istovremeno pružajući mlađima kontakt sa vremenom koje nije izblijedilo i koje ima pozitivno uporište u sadašnjosti. Trideset godina kasnije, grupa Time, obavijena legendom, kako o svom postojanju, tako i o Vedranovom nastupu sa Jimmy Hendrixom -imat će priliku zasjati u punom sjaju - pretvarajući u stvarnost sudbinske riječi Dade Topića ... TIME je u sastavu – Dado Topić (vocal, bas), Vedran Božić (solo-gitara) i Ratko Divjak (bubnjevi) > Cijeli život čekam priliku da pjevam u …………. rock'n'roll < Priča o grupi Time se nastavlja ... www.TIMEtheband.com www.dadotopic.cjb.net Dodajte svije prijedloge, ideje, slike, misljenja, zelje... ![]()
__________________ time |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: DADO TOPIĆ & TIME DA točkice znace da dado Svakom mjestu u kojem gostuje pokloni ovu pijesmu onda je rock'n'roll svuda. Inace postoje dvije snimljene verzije u Beogradu i Zagrebu. Ako zelis mogu ti poslati MP3 Zahvaljujem ti se na pravom pitanju. Srdacan pozdrav
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Dado Topić & Time Danas vam poklanjam tekst pijesme Makedonija. .Apsolutni hit grupe TIME koju na koncertima pijevaju tri generacije Upisite i vi ako nađete nesto interesantno. Izvodjac: Grupa Time i Dado Topić Naslov: Makedonija Tamo gdje vjecno sunce sja, tamo je makedonija, narod i zemlja koju volim ja. dok vardar grli polja zrelog zita, ponosna i gorda kao gorska ptica. pjesmom je svojm zemlja ta ocarala srca sva i vino sa izvora njenih sad pijem ja. besmrtna k'o srce sto vijekovima bije, tudjinska nikad ona bila nije, zastava njena nek se vjecno vije. kad si sam, kad je sve tuzno ti se sjeti nje, makedonija ti pruza ljubav i sve. kad si sam, kad je sve tuzno ti se sjeti nje, makedonija ti pruza ljubav i sve. kad si sam, kad je sve tuzno ti se sjeti nje, makedonija ti pruza ljubav. tamo gdje vjecno sunce sja, tamo je makedonija, narod i zemlja koju volim ja. Dovidjenja!
| | |
| | #6 (permalink) |
| Offline | Re: DADO TOPIĆ Ovu anketu si trebao postaviti u podforum Kultura i Zabava/Glazba, Mp3 Muzika a ne u podforum Sex ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dado, time, topic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Eric Clapton-16 albums | wonderwall | Glazba | 0 | 25-09-06 11:22 |
| BEST TEENS - SVI FILMOVI | smjesko911 | Recycle Bin | 3 | 22-08-06 12:54 |
| Nirvana - diskografija | k-fLiP | Glazba | 2 | 23-05-06 09:14 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.