| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dado Topić & Time u Kultura i Zabava forumu; ma adolf je legenda makedonija definitivno najjaca stvar... |
| Vidi Rezultate Anketa: Dali ste čuli za DADU TOPIĆA | |||
| DA | | 26 | 56.52% |
| NE | | 4 | 8.70% |
| To je živa Legenda | | 16 | 34.78% |
| Glasači: 46. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-09-06 Godina: 49
Poruka: 18
![]() | Re: Dado Topić Naš Dado 3.03.2007. Opatija – izbor za pjesmu eurovizije DORA 2007. “… a pobjednik je… dado topic i dragonfly…” Sta, kako, zasto, jaoNEEE, zasto on, pa pogledajte kako izgleda, pa ta kosulja, a tek cizme, a tek ona Iva, ccc… gdje je fashion guru? Zasto je Dado na dori? Nina Badric bi to puno bolje, barem je ima…A tek nasa Rozgica, jadna, ukrao joj je pobjedu, ma ne kupio, a kako se zove pjesma, a, hypo banka!!! Pa, da mailovi su krivi! Jaoj, pjeva fals ova plava, a Dado nije nego Adolf, eh jadni mi, opet na euroviziju ne ide hrvatski proizvod, ma … pjesmu, koga briga, nismo je ni culi, ma koji ziri, lazu, 15 680 glasova, ma ne, nismo to mi glasovali…??? I Severina nas je osramotila, i svi koji su do sada isli, ma JA sam najbolji, a tek cizme, a sta ono duguje dado kada ima hypo banku, kosulja mu je previse crna, daj Alka, ubij nekog tigrica da Dadi zaljepis na gitaru, mozda ce biti bolje, a i puno bolje recitiras od Dade, ma ja sam umjetnik, a sada cu i da zaradim, da vide u Finskoj da i mi konja za trku imamo, 100.- majica kratkih rukava, 150.- sa dugim, a vidi kako je Dado jos ruzniji !!! ma cak i Zuhra bolje izgleda dok se krije po nekim imaginarnim sumama i broji kune, katastrofa, najgora pjesma, najgori pjevac, fashion guru upomoc spasi nam obraz………………. A Dado… rock legenda na ovim prostorima, vec 40 godina, pa sjetimo se kako smo se voljeli uz …” da li znas da te volim…”, pa ljudi, to je isti onaj nas Dado, ili ti Adolf! Zasto nitko ne slusa, niti ne pise o pjesmi, da li je itko poslusao tekst? Pa mozda i nije tako losa, zasto da saljemo cro-etno, kada imamo i cro-rock, a zelimo u Europu! A Dado sa svojih 57 godina, pjeva sve bolje, a i izgleda puno bolje od nekih 37-godisnjaka, fashion guru – SKINI SE !!! Pa i da ne udjemo u finale, za to mozemo zahvaliti Severini, koju smo isto blatili, mislite da bi prosli sa nekim drugim? A sta ako prodjemo ili ti nedaj boze pobjedimo, jao kako cemo tada, ipak voljeti Dadu i Dragonfly i Hypo banku, zar ne ? Pa kada je vec pobjedio, NAS, Dado, takav je, kakav je, PA PODRZIMO GA MAKSIMALNO, SADA KADA NAS NAJVISE TREBA !!! Ako ovo objavite, hvala Vam, DADO TOPIC LEGEND FAN CLUB DADO TOPIC - o f f i c i a l - w e b s i t e | Home emit • 13.03.2007. u 11:45 ******************************************************** Ovaj komentar je objavljen na blogu Queer Eye on Eurosong moram reći da se u potpunosti slažem. Bez obzira koliko se nekome Dado i njegova pjesma sviđa ili ne, mislim da bi ga trebali podržati a ne pljuvati po njemu. Ipak će on predstavljati našu zemlju, a biti će uspješniji ako zna da ga ljudi podržavaju. Jasno mi je da je svatko imao svog favorita na Dori, ali ipak je samo jedan pobjednik, a htjeli vi to priznati ili ne, 'Vjerujem u ljubav' je bila jedna od kvalitetnijih pjesama i uopće nije loša, dapače. Sjetite se samo Severine prošle godine i euforije oko njenog nastupa, bila je favorit i na kladionicama pa su joj već predviđali i pobjedu, a završila jadna tek na 13. mjestu. Stoga ako Dado i ne uđe ove godine u finale, to možemo zahvaliti samo našoj Seve koja lani nije uspjela osigurati dobar plasman. Zato držimo palčeve Dadi Topiću i grupi Dragonfly za što uspješniji nastup i plasman u Helsinkiju. Siguran sam da će dati sve od sebe. Ljudi, sretno!!! |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() | Re: Dado Topić VJERUJEM U LJUBAV Music & Lyrics: Dado Topić ********************* Izvode: Dragonfly & DADO TOPIĆ ================= Ne nije bol to što te trebam Živim a znam da te nemam You never know How much I loved you You never know How much I need you Ako mi pogledaš u oci Tu več dugo skrivam bol I onaj stih iz moje pjesme Ti si k'o na ranu sol 2 x Chorus: Jer ja vjerujem u ljubav To što nisi htjela ti A ovom' srcu tek ostaje da sanja I ne dam da se probudi You never know How much I loved you You never know How much I need you Ako mi pogledaš u srce Tu zauvijek živiš ti Za mene svijet bez tebe Kao da ne postoji 2 x Chorus Ne nije bol to što te trebam Živim a znam da te nemam You never know How much I loved you You never know How much I need you Ne nije bol DADO TOPIC - o f f i c i a l - w e b s i t e | Home ![]()
__________________ time Zadnji Uredio Joks : 29-03-07 u 07:36. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dado Topić nikad ga nisam pretjerano volio ni slušao, ali sam ga cijenio...i onda ode na jadno i bijedno natjecanje kao što je Dora ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dado Topić Dado nema fanove ![]() podsjeća me na Iggy Pop-a ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | NEWS, NEWS, NEWS, NEWS, NEWS, NEWS, NEWS, 05.05.2007 DADO TOPIC NA POSTANSKOJ MARKI Na markama su kraljevi, znanstvenici, umrli velikani i prirodne ljepote. Mislim da sam stavljen u prostor u koji ne pripadam, ali daleko od toga da nisam pocašcen, kazao je Dado nakon što je Finska pošta izdala marku s njegovim likom povodom Eurosonga. ..04.05.2007 U HELSINKIJU su danas zapocele probe za polufinalnu vecer Eurosonga, a naši predstavnici su se nešto prije 20 sati po prvi puta upoznali sa ovogodišnjom eurovizijskom pozornicom. Zakljucak nakon prve probe u Hartwall areni je da u svakom slucaju zvuce bolje nego što je to bio slucaj na Dori. - HRVATSKA delegacija danas je odradila prvi od tri planirana promotivna nastupa u Helsinkiju. Svirkom uživo Dado Topic i Dragonfly oduševili su prisutne u Ravintola Piano klubu. Osim pjesmom kojom se Hrvatska ove godine predstavlja Europi, naši su predstavnici izazvali veliko zanimanje prisutnih novinara i gostiju izvedbom poznatih hitova Queen-a, ZZ Top-a, Roberta Palmera i drugih. ..02.05.2007 Hrvatska delegacija za Eurosong, na celu s Aleksandrom Kostadinovom i uz brojne novinare, otputovala je u Finsku, gdje ih prije polufinala ocekuju brojni promotivni nastupi i lobiranja za što bolji plasman. Ipak, Dado Topic i Dragonfly ne obaziru se na kladionice i u Helsinki odlaze "puni vjere". ..28.04.2007 Hrvatski predstavnici Dragonfly i Dado Topic otpjevali su svoju pjesmu "Vjerujem u ljubav" u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju" ..27.04.2007 ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POVODOM ODLASKA HRVATSKE DELEGACIJE NA EUROSONG 2007 Uoci odlaska naših predstavnika Dade Topica i grupe Dragonfly na Eurosong koji ce se održati u Helsinkiju 10. i 12.5. , HRT je održao press konferenciju na kojoj je šef hrvatske delegacije i urednik zabavnog programa HRT-a, Aleksandar Kostadinov, okupljenu sedmu silu upoznao sa svim detaljima puta, tijekom proba, cjelokupnom organizacijom, izgledom pozornice i svemu što ce ove godine Finska uciniti da se okupljene 42 zemlje ucesnice osjecaju cim bolje. Finska ambasada u Zagrebu je ove godine prva reagirala organizirajuci prijem na kojem nam je finski ambasador medu prvima zaželio što bolji plasaman na Eurosongu. Tisuce mailova koje svakodnevno stižu govori u prilog da je interes za pjesmu "Vjerujem u ljubav" uistinu velik i da se mnogima svida naša pjesma.Poznato je da izvodaci na Eurosnogu dosta pažnje polažu i na vizalni identitet , a za Dadu Topica i Dragonfly su se pobrinuli vrhunski strucnjaci- svatko u svom dijelu posla. Tako je Ivona Brnelic dugogodišnja plesacica Tine Turner, prekinula turneju kako bi se osmislila i uvježbala koreografiju Dade i Dragonfly za Helsinki. Jedni od vodecih hrvatskih dizajnera Zoran Mrvoš i Ivica Klaric dizajnirali su posebnu stage garderobu.. Tvrtka JegerStar (Je's) koja u svojoj ponudi ima nekoliko svjetski poznatih brendova ( Diesel, Camper, Kickers, Xoxo, Nautica i dr.) pobrinuli su se za dnevni izgled djevojaka, a ekipa frizerskog salona Renata pobrinula se za njihove frizure. Igor Kelcec, najbolji hrvatski dizajner osmislio je cijelokupan promotivni materijal za koji smo vec do sad dobili brojne pohvale i koji je takoder predstavljen novinarima na press konferenciji. Ove godine posebno nam je zadovoljstvo što ce Dado i Dragonfly imati prilike zasvirati u cak tri kluba koji se nalaze u samom centru Helsinkija. Ukoliko se nadete u blizini, dobrodošli ste. Izvor: CRO Rec ONO ŠTO NIJE NITI SEVERINI USPJELO, USPJELO JE NAŠIM PREDSTAVNICIMA: "Vjerujem u ljubav" JE NA PRVOM MJESTU HRVATSKE NACIONALNE TOP LISTE Nakon brojnih pronalaženja Hrvatske pri dnu rezultata anketa, kladionica te glasovanja udruga obožavatelja Eurosonga iz brojnih stranih zemalja, pjesma grupe Dragonfly i Dade Topice "Vjerujem u ljubav" osvaja domace top ljestvice. Tako je na hrvatskoj nacionalnoj top listi nakon prošlotjednog drugog mjesta, pjesma ovaj tjedan osvojila sami vrh emisije "HR2 Top Hit 8". HR2 Top Hit 8 je emisija koju realiziraju zajedno svi centri HRVATSKOG RADIJA: (HR Split, HR Dubrovnik, HR Pula, HR Rijeka, HR Knin, HR Osijek, HR Zadar, HR PRVI PROGRAM Zagreb). Izvor: HRT-HR ...DADO TOPIC PRIMIT CE NAGRADU STATUS POVODOM 40 GOD. UMJETNICKOG RADA NA PODRUCJU ROCK GLAZBE Ovogodišnja dodjela nagrade Status u organizaciji HGU te uz uz potporu Ministarstva Kulture RH i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba održat ce se 11.04.2007. u klubu Boogaloo. U 8 kategorija, u drugi krug glasovanja ušlo je 27 instrumentalista, a tko je od njih najbolji u protekloj godini znat cemo na samoj svecanoj dodjeli koju ce voditi Pjer Žardin i na kojoj ce nastupiti neki od nominiranih izvodaca kao i grupa Boa, Afion te Big Banda HRT-a. •Helsinkija V. Strukar Foto: S. Midžor •objavljeno 06.05.2007. Dado Topić: ¬'Obitelj je moja inspiracija' Dado Topić i supruga Mirjana napokon su otišli u razgledavanje Helsinkija. Djelovali su zaljubljeno kao da su se jučer upoznali Prvi slobodan dan od eurovizijskih obveza Dado Topić (58), njegova supruga Mirjana (44) i sin Rea (11) iskoristili su jučer za romantičnu šetnju Helsinkijem. Iako je između Dade i Mirjane razlika punih 14 godina, a upoznali su se još 1984., i dalje djeluju kao da su se tek jučer zaljubili. Dado nam otkriva da cijela obitelj živi njegov rockerski život. - Pričamo o svemu. Odluke donosimo zajedno. Oni su moja inspiracija - ističe Dado, poljubivši pritom i ženu i sina. - Imamo obiteljsko pravilo, a to je poštenje i iskrenost. Moj sin nikad nije doživio grubost između mene i Mirjane, niti smo povisili glas na sina - govori ponosni tata Dado. - Dijete treba odgajati razgovorom, a ne sankcijama. Kad nešto loše napravi, mi razgovaramo. Kod nas nema zabranjenih tema. Rea zna sve što se događa, kao i mi odrasli - govori nam Mirjana. Dok šećemo ulicama finske metropole, Mirjana nam otkriva kako ju je zaveo slavni rocker. - Osamdesetih sam radila kao turoperator u Rovinju i sreli smo se na Dadinu koncertu u Monviju. Pogledi su nam se sreli, ali ja tome nisam pridavala pozornost. Nosio mi je i cvijeće nekoliko puta. Ja se nisam dala, ali naposljetku sam popustila. I dan danas sam sretna zbog te odluke - kaže Mirjana. - Poznanici su mi govorili kako je Mirjana santa leda jer se doselila iz Švedske gdje je odrasla i da se uopće ne trebam truditi. No vrag mi nije dao mira. Ona je bila prva žena kojoj sam pristupio, a da nije imala pojma tko sam. Želio sam je osvojiti kao čovjek, bez estradnog pedigrea - dodaje Dado. - Dado u očima ima neku auru, njegova iskrenost me privukla. Što god mu se u životu loše dogodi, proživljava, boli ga, ali se ne predaje. Diže se i ide dalje. Oprašta - zaljubljeno kaže Mirjana. Sa Stonesima svira za dolar Dado Topić ne opterećuje se lošim prognozama za polufinale, a sretan je i zbog odluke menadžmenta Rolling Stonesa. On će u srpnju nastupiti kao njihova predgrupa u Budvi. - Još ne vjerujem da su mene odabrali. Čekam službenu potvrdu - ističe ponosni Dado, koji je za svoj nastup od menadžmenta Stonesa tražio - jedan dolar.
__________________ time Zadnji Uredio wonderwall : 09-05-07 u 08:58. |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dado Topić & Time đizs, ovo nešto ko Doris Dragović fan klub
| | |
![]() |
| Tagovi: dado, time, topic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Eric Clapton-16 albums | wonderwall | Glazba | 0 | 25-09-06 11:22 |
| BEST TEENS - SVI FILMOVI | smjesko911 | Recycle Bin | 3 | 22-08-06 12:54 |
| Nirvana - diskografija | k-fLiP | Glazba | 2 | 23-05-06 09:14 |